azt szeretem, mikor gyengéden szeretkezek, és kéjesen a fülembe nyőg a párom minden egyes döfésnél... de azt is imádom, mikor vadul kefélem a szűk punciját, és szó szerint sikít. én nagyon hangos vagyok, még mikor masztizom akkor is...
ööö..ha nem is teljesen élethű, de ez egy Honda lehetett.
szex közben a NŐ igenis legyen hangos...elég kiábrándító, amikor fekszik alattad egy "néma Leventína" (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 17. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

szex közben a NŐ igenis legyen hangos...elég kiábrándító, amikor fekszik alattad egy "néma Leventína" (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 17. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ÉS miljen hangjai vannak,???
Brrrrrrrrrr,brmmmm brrrmm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 17. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 17. szombat 10:28
Brrrrrrrrrr,brmmmm brrrmm!

Törölt felhasználó (199219)

az igazi szexnek "van hangja"
az igazi szexnek "van hangja"
a partner teljesitményétől fűgggg. önkéntelenül szakad ki az élvezett hangja
Kimaradt a nem szó, azaz nekem a halk szex nem megy
)
(Ez egy válasz Norbdorkia üzenetére (2011. 12. 11. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 11. vasárnap 09:59

Hangos
személy szerint nekem a halk szex megy
a pasi nyögések, sóhajok meg nagyon izgatóak

Hangos
személy szerint nekem a halk szex megy
a pasi nyögések, sóhajok meg nagyon izgatóak

általában elég nagyokat élvezek éppen ezért nem is fogom vissza a hangom

Simán!
Én is húzok párat a bohócon vadóckára gondolva!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 23:25
Én is húzok párat a bohócon vadóckára gondolva!

Reggelre lesz vagy 50 ajánlatod akik szóra........ vagy inkább nyögésre bírnának
....
az enyém lesz az 51.

Reggelre lesz vagy 50 ajánlatod akik szóra........ vagy inkább nyögésre bírnának
....
az enyém lesz az 51.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 18:20

Törölt felhasználó (805295)

Mindegy csak legyen már...

"töltenélek"
pusssz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 18:20
pusssz!

Törölt felhasználó (805295)

Szerintem a jó őszinte élvezet közben vannak ,igen is vannak elég jó hangos hangok!
Mellyek el hagyják az ember ajkát!
A punciról nem is beszélve!
Mellyek el hagyják az ember ajkát!
A punciról nem is beszélve!

Mindenképp izgató a nyögés a számomra. Én így a hangos együttlétre szavaznék!
totál mindegy.. csak őszinte legyen.. baromira izgató a halk sóhaj az őszinte nyögés... hm nyamiiiiii
sajnos sok pasi videója csendes.. talán nem tudják mennyire izgató dolog a hang--> abban a bizonyos pillanatban...

Hát lehet, hogy nem is azt írtad amit írtál,mert azokról tételesen bizonyítottam, hogy micsoda baromságok, hanem ez tulajdonképpen titkosított üzenet, és megfejtve annyit jelent, " Kedves, Drága, Aranyos Adminok Könyörgök!. Tiltsátok már ki azokat akik Nekem ellentmondanak " Biztosan ezért is írtad, hogy nem annak szól, akinek címzed.
Azért ennél egyszerűbb a" Moderátorok fogadóóráján" megpróbálni újra mindenkit feljelenteni. Eredménye ugyan annak sincs, de legalább nem kell bajlódjanak a desifrirózásal. / hogy te is értsd. kódfejtés)
Azért ennél egyszerűbb a" Moderátorok fogadóóráján" megpróbálni újra mindenkit feljelenteni. Eredménye ugyan annak sincs, de legalább nem kell bajlódjanak a desifrirózásal. / hogy te is értsd. kódfejtés)
részemről hangos... imádom hallani a nyőgést, és én is hangos vagyok ,főleg mikor elélvezek...

Törölt felhasználó (433079)
VIP

Kedves Vulvofil.
Miután az összes lehetséges helyen benyújtott kérvényed, miszerint tiltsanak ki mindenkit a fórumokról, és kizárólag Te és árnyéknickjeid posztolhassanak látványos elutasítást nyert, újra bemerészkedtél, és ott folytatod , ahol abbahagytad. Így irsz: „Az biztos, hogy borzasztó, amikor némelyik lány úgy visít, mintha malacot ölnének” Miért, sajnálja malacot? Esetleg azt szeretted volna mondani, hogy olyan hangosan visít, mint a malac, amikor ölik? Akkor miért nem azt mondod. Utána ezt írod: „Itt meg mennyire visít a csajod... persze a lányok is mutatják egymásnak, hogy mekkora királynők” Szóval a lányok csak akkor visítanak, ha a barátnőjük is halja ?. Akkor Te még nem dugtál meg rendesen egy lányt. Látod, megint össze-vissza beszélsz butaságokat-
Pedig milyen szépen megírtad a feljelentésedben a moderátoroknak, hogy mit kéne tenniük, azaz. mindenkit kitiltani , akiket tételesen felsorolsz, valamint még azokat is aki éppen nem jutnak az eszedbe / Moderátorok fogadóórája /, hogy újra jó legyen a fórum. Pedig az igazi megoldás a kezedben van, tedd azt, amit az elmúlt tíz napban. Ne írj Megy ez nélküled.
Miután az összes lehetséges helyen benyújtott kérvényed, miszerint tiltsanak ki mindenkit a fórumokról, és kizárólag Te és árnyéknickjeid posztolhassanak látványos elutasítást nyert, újra bemerészkedtél, és ott folytatod , ahol abbahagytad. Így irsz: „Az biztos, hogy borzasztó, amikor némelyik lány úgy visít, mintha malacot ölnének” Miért, sajnálja malacot? Esetleg azt szeretted volna mondani, hogy olyan hangosan visít, mint a malac, amikor ölik? Akkor miért nem azt mondod. Utána ezt írod: „Itt meg mennyire visít a csajod... persze a lányok is mutatják egymásnak, hogy mekkora királynők” Szóval a lányok csak akkor visítanak, ha a barátnőjük is halja ?. Akkor Te még nem dugtál meg rendesen egy lányt. Látod, megint össze-vissza beszélsz butaságokat-
Pedig milyen szépen megírtad a feljelentésedben a moderátoroknak, hogy mit kéne tenniük, azaz. mindenkit kitiltani , akiket tételesen felsorolsz, valamint még azokat is aki éppen nem jutnak az eszedbe / Moderátorok fogadóórája /, hogy újra jó legyen a fórum. Pedig az igazi megoldás a kezedben van, tedd azt, amit az elmúlt tíz napban. Ne írj Megy ez nélküled.
Kedves Vulvofil.
Hangos vagy halk? Nos.... van itt is arany középút. De a legjobb: menj el egy szexbuliba vagy swingerklubba. Az egik fél hangos, a másik mellette próbálja túlkiabálni, überelni.
Hang, figyelem hangosabb hang a másiktól. Vagy másoktól. Az egész olyan megjátszós, annyira gyenge mint egy délamerikai szappanopera.
A jó szex, nem azért jó mert hangos. Vannak hangok, de nem a szomszédnak.
Hang, figyelem hangosabb hang a másiktól. Vagy másoktól. Az egész olyan megjátszós, annyira gyenge mint egy délamerikai szappanopera.
A jó szex, nem azért jó mert hangos. Vannak hangok, de nem a szomszédnak.