Azok az önkénytelen,spontán jövő hangok, sokszor olyan mély hatással tudnak lenni az emberre, hogy másnap is fel-felhangzanak a fülében s végig fut tőle a bizsergés minden idegszálán

Én az őszinte hangok híve vagyok.. utálom a mű lihegéseket stb stb... De... olyankor nagyon boldog vagyok mikor a férfi nem csendes... az orgánum az egyik erogén zónám a kellemes férfihang nagyon felspanol :P
Persze,h elélvez,mert abbahagyod az üvöltést
!!!!!!
De persze ezt csak viccnek szántam!Mi hangosan,de NEM ÜVÖLTVE!élvezzük egymást!
és ez tényleg felizgatja az embert
!
(Ez egy válasz beccus üzenetére (2012. 04. 11. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 11. szerda 19:00

De persze ezt csak viccnek szántam!Mi hangosan,de NEM ÜVÖLTVE!élvezzük egymást!
és ez tényleg felizgatja az embert

huu yerekek én olyan hangos vagyo k sex közben, hogy a nejem szinte ujra elélvez a végén a gyönyörtől
huu yerekek én olyan hangos vagyo k sex közben, hogy a nejem szinte ujra elélvez a végén a gyönyörtől
Még a hokinál se tudok halkan élvezni

imádom hahangos a lány. bevadít
Az még ok, ha az ember kéjesen a füledbe nyög. De nekem volt egy olyan tapasztalatom egy thai bokszos pasival, aki szó szerint úgy üvöltött szex közben mikor velem volt, hogy a 10. panelházban a szomszédok is még hallották, hát ez már idegesítő tud lenni, ha valaki így üvölt, mert a nő meg nem tud mellette koncentrálni. Én elhiszem, hogy neki jó meg minden, főleg hogy az előjáték első 6 percében már a számban durrant el. Szóval, elhiszem hogy jó volt neki, de azért nem szeretnék megsüketülni!
)))

azt szeretem, mikor gyengéden szeretkezek, és kéjesen a fülembe nyőg a párom minden egyes döfésnél... de azt is imádom, mikor vadul kefélem a szűk punciját, és szó szerint sikít. én nagyon hangos vagyok, még mikor masztizom akkor is...
ööö..ha nem is teljesen élethű, de ez egy Honda lehetett.
szex közben a NŐ igenis legyen hangos...elég kiábrándító, amikor fekszik alattad egy "néma Leventína" (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 17. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

szex közben a NŐ igenis legyen hangos...elég kiábrándító, amikor fekszik alattad egy "néma Leventína" (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 17. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ÉS miljen hangjai vannak,???
Brrrrrrrrrr,brmmmm brrrmm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 17. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 17. szombat 10:28
Brrrrrrrrrr,brmmmm brrrmm!

Törölt felhasználó (199219)

az igazi szexnek "van hangja"
az igazi szexnek "van hangja"
a partner teljesitményétől fűgggg. önkéntelenül szakad ki az élvezett hangja
Kimaradt a nem szó, azaz nekem a halk szex nem megy
)
(Ez egy válasz Norbdorkia üzenetére (2011. 12. 11. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 11. vasárnap 09:59

Hangos
személy szerint nekem a halk szex megy
a pasi nyögések, sóhajok meg nagyon izgatóak

Hangos
személy szerint nekem a halk szex megy
a pasi nyögések, sóhajok meg nagyon izgatóak

általában elég nagyokat élvezek éppen ezért nem is fogom vissza a hangom

Simán!
Én is húzok párat a bohócon vadóckára gondolva!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 23:25
Én is húzok párat a bohócon vadóckára gondolva!

Reggelre lesz vagy 50 ajánlatod akik szóra........ vagy inkább nyögésre bírnának
....
az enyém lesz az 51.

Reggelre lesz vagy 50 ajánlatod akik szóra........ vagy inkább nyögésre bírnának
....
az enyém lesz az 51.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 18:20

Törölt felhasználó (805295)

Mindegy csak legyen már...

"töltenélek"
pusssz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 18:20
pusssz!

Törölt felhasználó (805295)

Szerintem a jó őszinte élvezet közben vannak ,igen is vannak elég jó hangos hangok!
Mellyek el hagyják az ember ajkát!
A punciról nem is beszélve!
Mellyek el hagyják az ember ajkát!
A punciról nem is beszélve!