Nehéz társat találni vagy csak engem sújt az élet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#181   2021. 01. 31. vasárnap 04:26
X Törölt felhasználó (4337872)
Nagyon sok igazságot írtál! Sajnos ez megy itt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2021. 01. 30. szombat 18:25
A legtobb esetben en sem valaszolok hiaba udvarias a megkereso level. Hogy miert? Mert vilagosan kiirom kit keresek. De mintha nem is olvasnak el mielott irnak. Nemhogy egy aprocska dologban, de legtobbszor igen sok kitetelnek nem felelnek meg akik irnak. Ugy gondolom, aki tesz ra en mit szeretnek, annak minek irjak barmit is? Neki ennyit er a masik ember es a vagyai, ezzel nagyjabol mindent elmondott magarol. nyes
#182   2021. 01. 31. vasárnap 04:27
X Törölt felhasználó (4337872)
Szia. Én pont téged kereslek! Levennéd a tiltásomat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2021. 01. 30. szombat 18:25
A legtobb esetben en sem valaszolok hiaba udvarias a megkereso level. Hogy miert? Mert vilagosan kiirom kit keresek. De mintha nem is olvasnak el mielott irnak. Nemhogy egy aprocska dologban, de legtobbszor igen sok kitetelnek nem felelnek meg akik irnak. Ugy gondolom, aki tesz ra en mit szeretnek, annak minek irjak barmit is? Neki ennyit er a masik ember es a vagyai, ezzel nagyjabol mindent elmondott magarol. nyes
#183   2021. 01. 31. vasárnap 08:49
X Törölt felhasználó (4389762)
Sajnalom, de en nem teged kereslek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2021. 01. 31. vasárnap 04:27
Szia. Én pont téged kereslek! Levennéd a tiltásomat?
#184   2021. 09. 05. vasárnap 06:47
X Törölt felhasználó (4615522)
Ezt már egy másik csoportban is írtam, hogy elképesztő milyen igényeik vannak egyes embereknek. Ugye az átlagos nem rommá gyúrt monster dákóval, avagy manöken modell alkat, ezt el kell tudni fogadni. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbb pár kimondottan ezt keresi, aztán több hónapnyi üres keresgélés után vagy lejjebb ad ebből az igényéből, vagy törli magát. Egyébként erre kifejezetten van egy fizetős szolgáltatás egy hadnemondjamki.hu oldalon smile
#185   2021. 09. 26. vasárnap 12:00
változatos változatos
Sziasztok!
Mi hetero hapsit keresünk óvszer használattal és ez szinte lehetetlen.Múlt hetvége:Péntek este megbeszéljük mindenkinek jó örülünk.Persze már délelőttjön az üzenet hogy sajnos hirtelen valami közbejött .Megértjük.Másik versenyző.Most hetvége szombat estére keresünk.Már kedden telefonon mindent megbeszélünk ,szombat de.még minden ok estére eltűnik az állampolgár.Sem telefon sem üzenet.Hát így nehéz....
#186   2021. 09. 26. vasárnap 12:13
X Törölt felhasználó (4558842)
Sajnos sok olyan ember van aki képet kér a nemiszerről azt ennyi. Én nem levelezni képet küldeni akarok hanem találkozni megismerkedni s utána sokkal könnyebb az egyűttlét is hisz nem vagyunk egymásnak idegenek. De itt úgy veszem észre kevés szinte sem pár sem magányos hőlgy elhanyagolt anyuka nem így gondolja.
#187   2021. 09. 26. vasárnap 12:15
Szia sziasztok. Tégy próbára engem. Szívesen segítek nektek.
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 26. vasárnap 12:00
Sziasztok!
Mi hetero hapsit keresünk óvszer használattal és ez szinte lehetetlen.Múlt hetvége:Péntek este megbeszéljük mindenkinek jó örülünk.Persze már délelőttjön az üzenet hogy sajnos hirtelen valami közbejött .Megértjük.Másik versenyző.Most hetvége szombat estére keresünk.Már kedden telefonon mindent megbeszélünk ,szombat de.még minden ok estére eltűnik az állampolgár.Sem telefon sem üzenet.Hát így nehéz....
#188   2021. 09. 26. vasárnap 12:16
A jó fiúk hoppon maradnak. Ennyi. Én is.
#189   2021. 09. 27. hétfő 20:51
X Törölt felhasználó (4532602)
“A jó fiúk hoppon maradnak.” Ez hülyeség. Én már több párral találkoztam az oldalról, pedig én is “jó fiú” vagyok. Csak nekem rendesen kitöltött adatlapom van, képpel együtt. Én nem keltek a többiekben bűntudatot ilyen szöveggel, hogy a jó fiúk hoppon maradnak és nem sajnáltatom magam. Én tudok rendesen és helyesen írni is. Én heteró vagyok, így nem írok a meleg/biszex fórumba sem. Mindenkinek végig olvasom az összes hozzászólását, remélem a többiek is így tesznek, így “kiderülhet” hogy nem mindenki jó fiú, aki annak nevezi magát minden 2. hozzászólásában.
#190   2021. 10. 01. péntek 14:22
X Törölt felhasználó (4513812)
Nálam már a kommunikáció is többnyire bajos, nemhogy a tali.
Bírom, hogy a fele adatlapon le van írva, hogy normális intelligens bemutatkozó levelet szeretnének kapni mert ez nekik NAGYON fontos a leendő partnert illetően. Első levélben én mindíg köszönök, bemutatkozom, írok pár sort röviden magamról és, hogy miért írok egyáltalán levelet, mit szeretnék.. Ehhez képest 90%-ban kapom válaszként a nagy büdös semmit! WTF?? A "normális" embereket vadászók nagyja ugyan olyan tirpák mint akiknek a levelét nem várják csak ők még elő is adják magukat mintha nem így lenne! Persze szerencsére azért van néhány kivétel is. Respect nekik! smile
#191   2021. 10. 02. szombat 09:16
STS011 STS011
Sajnos valóban nehéz
#192   2021. 10. 03. vasárnap 12:47
X Törölt felhasználó (4522372)
Engem bàtran hìvhattok, én nem tennèk ilyen
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
#193   2021. 10. 03. vasárnap 12:54
X Törölt felhasználó (4522372)
Sziasztok. Lenyűgözött az összes kèpetek nagyon jo formàban vagytok. Tudom, hogy fèrfit ti kerestek olvastam, de ,ha mègis felkeltettem erdeklődèseteket èn itt lakok a közelben Oroszlànyon. Ìrjatok ,ha nem talàlnàtok fèrfi partnert, ma is ràèrek, ès szìvesen talàlkoznèk veletek. Üdv .: Genorzo
Sziasztok!
#194   2021. 10. 10. vasárnap 19:16
vesz.pasi vesz.pasi
Teljesen igazad van, én is írtam már vagy 25 levelet 5-en vették a fáradságot ,hogy válaszoljanak . Azt sem nagyon értem hogy kell a kép általában mindenkinek olyan kép van fenn abból nem derül ki semmi miért nem találkoznak ott kiderül minden a valóságot látod nincs mellébeszélés stb..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 01. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2021. 10. 01. péntek 14:22
Nálam már a kommunikáció is többnyire bajos, nemhogy a tali.
Bírom, hogy a fele adatlapon le van írva, hogy normális intelligens bemutatkozó levelet szeretnének kapni mert ez nekik NAGYON fontos a leendő partnert illetően. Első levélben én mindíg köszönök, bemutatkozom, írok pár sort röviden magamról és, hogy miért írok egyáltalán levelet, mit szeretnék.. Ehhez képest 90%-ban kapom válaszként a nagy büdös semmit! WTF?? A "normális" embereket vadászók nagyja ugyan olyan tirpák mint akiknek a levelét nem várják csak ők még elő is adják magukat mintha nem így lenne! Persze szerencsére azért van néhány kivétel is. Respect nekik! smile
#195   2021. 10. 10. vasárnap 21:16
STS011 STS011
Sajnos a helyzet nem rózsás. Tudni kell szelektálni. A válaszolók között is érezni kell ki a kamus.
#196   2021. 10. 13. szerda 07:42
X Törölt felhasználó (4575282)
Sziasztok. Hogy van az? Hogy Adott egy csinos felesèg. Akit minden érdekel a sex Ben. De csak hülyék írnak. Vagy éppen nem hülyék. De fiatalok.
Már kiirta mindent magamból. Minden vágyat az több órás Anal sexet, a kikötözésemet. Impotens ffi szopását is csinálnám. És akik írnak h jönnek és jönnek nem jönnek el. Munka Család. Miatt. HÁT VALÓBAN ENNYI LUZER FFI VAN?
#197   2021. 10. 15. péntek 01:48
STS011 STS011
Szerintem többen vagyunk így
#198   2021. 11. 25. csütörtök 19:12
10Huncutka 10Huncutka
Baj az hogy a névtelenség homályában sokan csak szórakozni járnak ezekre az oldalakra. Sokan itt próbálják ki élni magukat mondván unatkozom felteszem magam a " tőzsdére" hizlalom az egomat. Sajnos mind két táborra érvényes.
Sajnos nem könnyíti a dolgot a körbe lengő bizalmatlanság sem. Nős férfi ként kerestem barátnőket, nem beszéltem belé hogy nem vagyok független, osszak a tapasztalatim. Lehet partnert találni, de nagy kitartás kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 13. szerda 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4575282)
2021. 10. 13. szerda 07:42
Sziasztok. Hogy van az? Hogy Adott egy csinos felesèg. Akit minden érdekel a sex Ben. De csak hülyék írnak. Vagy éppen nem hülyék. De fiatalok.
Már kiirta mindent magamból. Minden vágyat az több órás Anal sexet, a kikötözésemet. Impotens ffi szopását is csinálnám. És akik írnak h jönnek és jönnek nem jönnek el. Munka Család. Miatt. HÁT VALÓBAN ENNYI LUZER FFI VAN?
#199   2021. 11. 25. csütörtök 20:25
stikli67 stikli67
Szerintünk meg úgy működik sokaknál, hogy jó volna egy kaland, s mikor tettlegességre kerülne a dolog, akkor eszmélnek rá a velejáró dolgokra. Idő, mit mondunk a gyereknek , miben kellene menni , hogy is készüljünk , de vajon mi fog történni , költségek, stb...
Aztán lehet még olyan is mikor a fotó alapján nincs szikra , de nem szívesen fogalmaznánk meg....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 13. szerda 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4575282)
2021. 10. 13. szerda 07:42
#200   2021. 11. 26. péntek 02:23
STS011 STS011
Én is így gondolom!
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 20:25
Szerintünk meg úgy működik sokaknál, hogy jó volna egy kaland, s mikor tettlegességre kerülne a dolog, akkor eszmélnek rá a velejáró dolgokra. Idő, mit mondunk a gyereknek , miben kellene menni , hogy is készüljünk , de vajon mi fog történni , költségek, stb...
Aztán lehet még olyan is mikor a fotó alapján nincs szikra , de nem szívesen fogalmaznánk meg....

... 8 9 10 11
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kapcsolat kapcsolat
Nyitás ideje: 2004. 10. 31. vasárnap
Üzenetek: 216db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 18. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!