Hát egy ritka durván jó szopást kaptam

Hmm..., a képeket elnézve nagyon irigyellek.
Gyönyörű nő a párod!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 05. 10. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 10. csütörtök 23:28
Gyönyörű nő a párod!

Nem tegnap, ma este... :P
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
A puncijába menekültem, nehogy túl gyorsan kivégezzen.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.
Nem volt egy hosszú menet, de csodálatos volt.
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.

Nagy semmi
szerintem ma sem lesz ez máshogyan

Ugyanaz mint marcius huszonnyolcadikan...
Nem tegnap, ma este... :P

A tusolóban zuhanyzás közben egy finom kis szopika arcra élvezéssel......
bocsánat, zizike73 az előbb rossz helyre kattintottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 08. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 08. kedd 12:44
Törölt felhasználó (776323)

Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz!

Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 17. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 17. szombat 06:52
Törölt felhasználó (940836)

párom tegnap elött megnézte a szürke ötven árnyalatát ,de mivel sajnos menstruál ezért hiába indult be, nemtudott kielégülni ezért olyan szopásban volt részen hogy csak na. Na mos tegnap a második részét nézte meg,és ismétlés volt csak mivel mennem kellett dolgozni a befejezés mára marad....
remélem jön még ki sok rész belőle

Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz!
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2018. 03. 14. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy jakkuzis dézsa fürdő a szabadban pezsgővel erotikával sexel....

Az igen!!!Élni tudni kell
)
(Ez egy válasz Casio30 üzenetére (2018. 04. 25. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 25. szerda 12:26

Este egy finom szex a feleségemmel a fürdőszobában, reggel meg a szeretőmmel egy gyors menet a kocsiban..........nagyon finom volt mind
kettő

Este egy finom szex a feleségemmel a fürdőszobában, reggel meg a szeretőmmel egy gyors menet a kocsiban..........nagyon finom volt mind
kettő

Az év első isteni biszex hármasa,egy visszatérő partnerünkkel.Fantasztikus volt

Otthon a zuhanyzóban finom szopika, majd arcra testere cicikre élvezés....
Ugyan az mint február tizenhatodikán...
párom tegnap elött megnézte a szürke ötven árnyalatát ,de mivel sajnos menstruál ezért hiába indult be, nemtudott kielégülni ezért olyan szopásban volt részen hogy csak na. Na mos tegnap a második részét nézte meg,és ismétlés volt csak mivel mennem kellett dolgozni a befejezés mára marad....
remélem jön még ki sok rész belőle

Alvás.

Egy regi ismeros parral talalkoztam, vacsi beszelgetes, majd a holgy hatra ult mellem ,hazafele. Feluton mar az olemben, eszmeletlen finom cicije pedig a szamban, a farkam pedig majd szet durrant! Aztan nalam egy jo kis harmas , elobb csak en kenyeztettem, maj mindketten a szajaba elveztunk! Ha ragondolok ismet szetdorran a farkam!
Megvolt ma is
ès volt egy kukkolònk is. Bàr csak a vègèn vettük èszre azèrt adott egy kis plusz izgalmat.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2018. 02. 26. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 26. hétfő 23:48

Kecskemèten egy elhagyott laktanyànàl sexeltünk egy kisbuszban dèlutàn fènyesnappal. Bàr nem voltunk szem előtt 20 mèterre egy ùt vezetett egy kollègiumhoz ès a buszok is jöttek mentek. Izgalmas volt, lehet holnap megint megyünk

Kecskemèten egy elhagyott laktanyànàl sexeltünk egy kisbuszban dèlutàn fènyesnappal. Bàr nem voltunk szem előtt 20 mèterre egy ùt vezetett egy kollègiumhoz ès a buszok is jöttek mentek. Izgalmas volt, lehet holnap megint megyünk