Este szexi fehernemube vart a parom!Izgato kenyeztetest kaptam kozbe elovette a viralo prosztata izgatot es ugy kenyeztetett!Hatalmas elvezet volt!Hatalmas orgazmust okozott!Fantasztikus volt!

Törölt felhasználó (1036832)

De ott lettem volna

De ott lettem volna
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy fasza négyes buli!
Szuperjó szeretkezés, örületes orgazmus!
Szokásos semmi...
Tv nézés közbem bebujtam párom pizsamájába- bugyijába 1,5 órán át simogattam ingereltem és végén egy hatalmasat élvezett.
lovaglás a felcsatolhatón
Óriási, táncos buli a munkatársnőimmel, picit másnapos is vagyok.
Párommal közösen fürödtünk, orálisan kènyeztetett mire èn nedümmel összekentem az arcât.

Tükör elött egy hatalmas szeretkezés!

Meleg_olajos test_intim masszazs... Isteni volt.
3 napja nem tortent semmi, igy egesz vadul estunk egymasnak. Par perc szopas utan mar ugy allt a farkam, hogy nem birt ellenallni neki, igy beleult, meglovagolt mindket iranyba fordulva. Aztan kutyaban addig dugtam, mint egy utvefuro, hogy akkorat elvezett, hogy lehet a szomszed is elelvezett tole. Ez engem is nagyon felizgatotott, igy megforditottam, az agy szelen misszionariusban meg par percet dugtam, es akkorat elveztem, hogy a nyakatol a pinajaig nemsok szabad hely volt a testen... mostanaban igen nagyokat tudok loni.
Kedvesem nehezen élvez el, de most 4x sikerült csúcsra juttatnom, a közreműködésével.
Először a nyelvemmel, aztán aktus során.
Disznóságokat mondtam neki közben, ez nagyon felizgatta.
Végül a tocsogó puncijába élveztem, amitől bekövetkezett nála a negyedik orgazmus.
Először a nyelvemmel, aztán aktus során.
Disznóságokat mondtam neki közben, ez nagyon felizgatta.
Végül a tocsogó puncijába élveztem, amitől bekövetkezett nála a negyedik orgazmus.

Kivételesen lájtos szex,punciba élvezéssel.
Fergeteges francia.

Ma volt egy jó buli négyesben!
webkamerás szex egy belevaló nővel
Séta a Duna-parton, hazaérve egy pohár forralt bor, aztán ősszebújva alvás.

Test, popsi, punci masszazs, sok cirogatassal, csokokkal - gyertyafeny es illataromaval. Hmm.
finiiiii