Hasonló élményünk volt nekünk is!
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Kemény dugás, előtte orgazmusig nyalás.
Egèsz nap fàradtak voltunk. A vörös bor ès a cola segìtett este. Aztàn a hitvesi àgyban sìmogatàsokkal kezdődött. Megfogtam a kezèt ès ràtettem a mellère a màsk keze a farkamon dolgozott. Mellette feküdtem, alaposan be voltam gerjedve. Az előnedveimtől nedves kezèt a puncijàhoz igazìtottam ès a fülèbe sùgtam, hogy maszturbàljon. A melleit kezdtem gyùrni a bimbòjàt a szàmba vettem. De èrezni akartam, ahogy nedvesedik. Ő a csiklòjàt dörzsölte èn egy ùjamat a hüvelyèbe dugtam. De imàdom a popòjàt ìgy, àttèrtem a popsijàba. Na ez volt az extra tegnap este...
Moziba indultunk, de nem értünk oda időbe, így jegyünk se lett. Alternatív szórakozást találtunk. A Campona vonalában egy félreeső helyen előbb csak fotóztam a feleségemet, majd ujjaztam s nyaltam, aztán levideóztam az autó első ülésén megejtett masztiját, majd kihajolva onnét leszopott.Az otthonra tervezett dugás viszont elmaradt.
Munka utani esti "beülős"

Szauna.....
tegnap is semmi,ma is semmi,holnap meg holnapután még úgy sem lessz semmi
Volt egy csodálatos orál élményem egy párral a Dob utcai szex moziba!
Tömènytelen oràl

Jól megöklöztem a párom majd Ő utánna jól leszopott és a szájába élveztem.
Megismerkedtem egy hölggyel innen a GG-ről. Kávéztunk, beszélgettünk, majd sétáltunk egyet. Kicsit fáztunk mindketten, ezért megkérdezte, hogy innék egy meleg teát nála? Naná, hogy innék!
Beszélgetés, majd frenetikus szex.
Köszönöm!
Beszélgetés, majd frenetikus szex.
Köszönöm!

sztárban sztár alatt egy kiadós szopást kaptam

Vita...
Csak a jó barát :-( !!!!
Hosszabb_rovidebb kihagyás után ujra 3 szereplős erotikus játék, ahol kiélhettük "piszkos" vàgyaink egy rèszét, jakuzzis_wellness élményfürdő es masszázs 4 kezes, 2 nagy péniszes. Tervezzük a következőt
.

No szex
végignéztem ahogy a párom növére meg a pasija dugnak
Nagyon izgalmas látvány volt
persze közben kivertem .

mikor érsz rá?
(Ez egy válasz galocza üzenetére (2017. 09. 28. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 28. csütörtök 18:08

Tegnap este leszoptam az egyik gyerekkori haveromat óriásit élvezet egy csepp se ment kárba...
Kinyaltam a feleségemet az asztalon.
Szájba élvezés miután jól megdugtam a párom.