Vita...
Csak a jó barát :-( !!!!
Hosszabb_rovidebb kihagyás után ujra 3 szereplős erotikus játék, ahol kiélhettük "piszkos" vàgyaink egy rèszét, jakuzzis_wellness élményfürdő es masszázs 4 kezes, 2 nagy péniszes. Tervezzük a következőt
.

No szex
végignéztem ahogy a párom növére meg a pasija dugnak
Nagyon izgalmas látvány volt
persze közben kivertem .

mikor érsz rá?
(Ez egy válasz galocza üzenetére (2017. 09. 28. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 28. csütörtök 18:08

Tegnap este leszoptam az egyik gyerekkori haveromat óriásit élvezet egy csepp se ment kárba...
Kinyaltam a feleségemet az asztalon.
Szájba élvezés miután jól megdugtam a párom.
Nyalás, újazás, G folt masszázs. Szájba, arcra élvezés.
Egy laza szopatás
Haboskávé. Délutáni matiné habpartyval. Szexmazzsázs habbal, vibrátorral csak hölgyek részére. Már voltunk ilyen rendezvényen, a masszázst is tudtuk, de tegnap meg is néztük. Két pasi masszírozott egy hölgyet, és jó munkát végeztek, mert a hölgy teste többször ívbe feszült az orgazmusoktól...
Katja kedvenc sötét folyosója a Glory fallal szintén élménydús volt...
Katja kedvenc sötét folyosója a Glory fallal szintén élménydús volt...
Nem este volt igaz, de jó volt... Egy régen barati pár ffi tagja felhívott, hogy nem lennék - e pizzafutár du. ra. Mikor odaértem a megbeszélt helyre a hölgy az ágyon volt gyönyörűen kikötve, szeme lerakarva, nuncija kiemelve. Még most is beindulok ha a látványra gondolok. Mondanom sem kell hogy elfogadtam a pizzafutárnak felajanlott borravalót. Finom nuncinyálas, szopatás s isteni szex. "Használtuk"a lányt, de normális keretek között... Élveztük mindhárman a helyzetet. A lány nem is sejti, hogy én voltam. Miután eljötem a pizzát megették...az is ízlett nekik. Szép élmény volt.
Tegnap este leszoptam az egyik gyerekkori haveromat óriásit élvezet egy csepp se ment kárba...
lecumizott a pultoslány.
Hurrrááááá
Hurrrááááá
Mi is egy jót szeretkeztünk a párommal. Még mindig bizsereg a puncim ha visszagondolok

Busman68 megint meglátogatott bennünket,kúrtam párom,közben közösen szoptuk a farkát,jó kis biszex 3 ast rendeztünk.
Egy igen jól sikerült este egy hölggyel.
Találtam egy újabb kamust, szóval csak a szokásos.
Gettómilliomos
A belvárosban megismerkedtem egy Mexikói csajjal, akit pár órás beszélgetés/iszogatás után bevezettem a birodalmamba. A csajszi nemrég lépett le a lakásomból, vallószínüleg soha nem látjuk többet egymást