Tíz nap külföldi munka után végre hazajött a férjem.
Hatalmasat szeretkeztünk.
Jó volt újra magamban érezni őt.
Akkorát élveztem, hogy utána nem bírtam lábra állni, remegett mindenem.
Neki kellett kitámogatnia a fürdőbe.
Aztán, úgy 3 óra körül mindketten felébredtünk és megtörtént még egyszer.
Hatalmasat szeretkeztünk.
Jó volt újra magamban érezni őt.
Akkorát élveztem, hogy utána nem bírtam lábra állni, remegett mindenem.
Neki kellett kitámogatnia a fürdőbe.
Aztán, úgy 3 óra körül mindketten felébredtünk és megtörtént még egyszer.
Legalább a szomszédoknak is szép estéjük volt.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2017. 07. 05. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 05. szerda 14:49

mi is nyaralunk és végre 2esben ki is használjuk, este a teraszon volt
Kellemes masszázst kaptam a páromtól,aztán nyalást orgazmusig,s egy oltári szeretkezèst amibe bevontuk a mű barátomat is!
Megdugta a férjem a szomszédasszonyt, én csak néző voltam. Nagyon tetszett

Igen nektek szántuk.
Kellemes időtöltést és várjuk a beszámolót.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 12:36

Ha nekünk szántátok, akkor köszi!
A háttérrel óvatosan kell bánni, mert egy swingertanyán vagyunk, és a diszkréció fontos
Majd mesélünk!
Pusz
A háttérrel óvatosan kell bánni, mert egy swingertanyán vagyunk, és a diszkréció fontos

Majd mesélünk!
Pusz
Ha nekünk szántátok, akkor köszi!
Majd mesélünk!
Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 05:18

Majd mesélünk!
Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1436682)

Nagyon kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk nektek. A két újonnan feltöltött képről látszik, hogy szép helyen nyaraltok. Persze nehezen fedeztük fel a háttérben a tájat, mert a tekintetünk rajtatok ragadt.

Nagyon kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk nektek. A két újonnan feltöltött képről látszik, hogy szép helyen nyaraltok. Persze nehezen fedeztük fel a háttérben a tájat, mert a tekintetünk rajtatok ragadt.
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

sajna semmi, de ma bepótoljuk a tegnapot is
mi is nyaralunk és végre 2esben ki is használjuk, este a teraszon volt
Épp nyaralunk, és az egyik szórakozóhelyen Burlesque-Party volt sok szuper jelmezes travival. Hogy ezek hogy tudnak bulizni! Asszem ma is ott parádézunk.

Szokásos vasárnap esti szopatás és nyalás.
ma punciba volt
Tegnap vol egy kis nyalás. Végre elmult a havija. Jó alaposan kinyaltam, kívül belül egyarànt majt popóizgatás ujja, hogy kicsit rá tudjon mozogni, közben medig rendíthetetlen nyalás. Ez a befutó. Amikor már szinte lovagol az ujjaimon tuti élvez egy hatalmasat. Utána rábukott és alapos szopás után kiöblítettem a száját. Ezt szereti.
Páromat megmasszíroztam, hát, fenék, láb, talp. Utána intim masszázs: 1 ujj a csiklón, 1 ujj a punciban, 1 ujj a popsiban(ez még új dolog nálunk, de könnyen becsúszott
) Köszönetként kézzel segített rajtam

Nálunk is ugyan ez volt!
(Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy igazán jó szex volt hasra élvezéssel
semmi
Èn egy párnál voltam ès a hölgyet megmasziroztamajd joni masszázs is kellet neki èlvezèsig ès utána meg kellet dugni is de èn ilyet nem èltem meg mèg hogy a popoba dugás közbe elèlvezett 3 szor is
Az fincsi lehetett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 12:33
Törölt felhasználó (929799)

Most eljött a lebeszélt randi,és nagyon megkefélt mindkettönket,nagyon fincsi volt....
Most eljött a lebeszélt randi,és nagyon megkefélt mindkettönket,nagyon fincsi volt....