nyaltam nejem punciját közbe verte a farkam 69 pózban, jól megjárattam a puncijába a farkam és beleélveztem
Kivertem, háromszor is... :(
Egy jó kis búcsúszex. Na nem végleges, de sok hetünk telik úgy nyaranta, hogy a feleségem a gyerekekkel Balcsin én meg melózom. Mire jó egy pedagógus feleség

Egy gyors szex hátulról. Sajnos nem nyaltam ki,ma pótolni szeretném. Imádom a punciját nyalni. Imádom mikor élvez tőle... meg hálás is utána. Csak az análra tudnám rávenni újra...
Kis huncutok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 09:55

Törölt felhasználó (1436682)
VIP

Hivatalos volt hozzánk egy hölgy barátunk vacsorára aki sajnos nem tudott eljönni.
Ezért kedvesem kapott egy jó olajos csúszka masszázst , aztán a kívánságára kikötöztem és a kedvenc játékaival repítettem párszor a felhők közé. A végét lezártuk egy vad és hangos igazi állati szexel. Kihasználtuk hogy a gyerek nem aludt itthon.
Szóval hosszú, de annál szuperebb este volt.
Ezért kedvesem kapott egy jó olajos csúszka masszázst , aztán a kívánságára kikötöztem és a kedvenc játékaival repítettem párszor a felhők közé. A végét lezártuk egy vad és hangos igazi állati szexel. Kihasználtuk hogy a gyerek nem aludt itthon.

On... alvás. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 29. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1413112)

7,5 ponty 11 kor
Hivatalos volt hozzánk egy hölgy barátunk vacsorára aki sajnos nem tudott eljönni.
Szóval hosszú, de annál szuperebb este volt.

Glory Hole
Rohadt meleg
Három özvegy hölggyel, egy balatoni nyaralóban kényeztetnek egész nap.Tegnap este mind a szerelemlécemre került,sorban egymás után.
Punciba élvezés egy hatalmas szex eredményeként

7,5 ponty 11 kor
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 29. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 29. szombat 08:41
Törölt felhasználó (1413112)

7,5 pony 11 kor
7,5 pony 11 kor
kicsit kábult sex és hosszas előjáték enyhén spiccesen, majd utána sex közbeni tervezések, hogy veszünk be egy csajt... :P csak lenne már a csajom olyan bátor

Sètálni mentünk a barátnőmmel,lenge ruhát vett fel az alkalomhoz!mèg indulás előtt csókoloztunk egyett az ajtóban,közben a ruha alol lehúztam róla a tangáját,csak a ruha maradt rajta...egèsz este így sètáltunk mikor leültünk itt ott kacèran szèttett lábakkal ült elèg forgalmas helyeken.ès saját bevallása szerint folyamatosan nedves volt annyira felizgatta a helyzet!!haza mentünk ès ő elkezdte magát símogatni míg elnem èlvezett,majd beleűlt ágaskodó farkamba ès egy hatalmasat szeretkeztünk,most itt rohangál előttem egy pólóban ès közben kacèran mosolyog rám...szerintem...
Balatoni nyaralóban kettesbe az asszonnyal.Nagyon kemény dogàsok a nappaliban az ülőgarnitúràn a létező ősszes részén.Szoli nyali ujjazàs perverz trâgàr beszéd.Majd sőrözés borozgatàs...Ma előről kéne kezdeni
)

Alvás.

Szauna...... csak szauna
Semmi
Váo. Ez szuper! Ilyenben én is részt vennék! Beszállhatnék?
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2017. 07. 09. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 09. vasárnap 07:48

Tegnap párom kikötözött az ágyhoz és ugy izgatta vadul csokolta a testem minden pontját!hatalmas szopásba volt részem közbe ujjával prosztatám masszirozta:!hatalmas élvezés után én kényeztettem punciját és a popsit!sikerült neki is hatalmas orgazmust szerezni!utána hatalmasat szeretkeztünk