Egy fergeteges 69-es elvezkedes,finom nedves puncinyalassal....

Forró punciba forró sperma!
Multiorgazmus!

Barátok közt
Remek szex!
A telefonon történő beszélgetések alkalmával,egészen más volt,szolidnak,intelligensnek tűnt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 19. hétfő 17:56
Törölt felhasználó (858216)

Az ,idéző jelben jó duma.Megmosolyogtattál.De mivel kábitott el hogy habra letekertetek 500km.t.?
Az ,idéző jelben jó duma.Megmosolyogtattál.De mivel kábitott el hogy habra letekertetek 500km.t.?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 19. hétfő 06:43
Törölt felhasználó (860115)

A találkozó az megvolt,de nem azt láttuk amire számítottunk,(nagy pocak,bajusz, borostával és felső kategóriás autóval párosítva, ami csillogott villogott és már a dohányzásunk is zavarta volna) ennek ellenére még ő volt megsértődve,állítólag nem volt ideje rendbe tenni magát,mivel nagyon elfoglalt!
Amikor ezt a szánalmast kifogást meghallottam,nem hittem a fülemnek,nem is tudom miért,de rögtön a "túrórudi jutott eszembe,abból is a pöttyös" pfuj!
Amikor ezt a szánalmast kifogást meghallottam,nem hittem a fülemnek,nem is tudom miért,de rögtön a "túrórudi jutott eszembe,abból is a pöttyös" pfuj!
Punci... aztán popsi. A végén mikor tele töltöttem a popiját 3 ujjam a puncijában.... Teljesen kivolt! Ohhh ez az még!!! Ez kurva jó! Hát még nekem! Reggel mikor felkeltünk, hálából alaposan le is szopott! Olyan igazi bőnyálas cuppugos, hmmm... Az utolsó cseppig nyelte! Most is kivagyok ha bele gondolok!

Sajnálatos ezt hallani,de azért ne adjátok föl!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 19. hétfő 06:43

A találkozó az megvolt,de nem azt láttuk amire számítottunk,(nagy pocak,bajusz, borostával és felső kategóriás autóval párosítva, ami csillogott villogott és már a dohányzásunk is zavarta volna) ennek ellenére még ő volt megsértődve,állítólag nem volt ideje rendbe tenni magát,mivel nagyon elfoglalt!
Remek szex!!!!!!!!!!!!!!!
sajna semmi de ma bepótol a nejem !!!
Amikor ezt a szánalmast kifogást meghallottam,nem hittem a fülemnek,nem is tudom miért,de rögtön a "túrórudi jutott eszembe,abból is a pöttyös" pfuj! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 18. vasárnap 20:42
Amikor ezt a szánalmast kifogást meghallottam,nem hittem a fülemnek,nem is tudom miért,de rögtön a "túrórudi jutott eszembe,abból is a pöttyös" pfuj! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858216)

Nem találok szavakat.Téged hogy verhettek át?250+haza az nem semmi.!Pedig aztán te nagyon alapos vagy a választás,kiválasztás,megválasztás terén.
Nem találok szavakat.Téged hogy verhettek át?250+haza az nem semmi.!Pedig aztán te nagyon alapos vagy a választás,kiválasztás,megválasztás terén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 18. vasárnap 09:11

Nagy semmi,megint átvertek bennünket,autóztunk 500km-t feleslegesen!
hát igen sajnos az olyan semmirevaló emberek miatt akik átvernek jön össze minden olyan nehezen.nem lehetne valahogy kiszürni öket? mondjuk mindenki aki így járt tegye ki a semmirevaló nevét hogy más ne járjon ugy mint ti :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 18. vasárnap 09:11

Jót keféltünk a párommal !
semmi..:(
Tegnap eljött egy kedves pár, iszogattunk, szaunáztunk meztelenül.Felvetettem, hogy dugjunk, de a lánynak nem volt kedve, viszont felajánlotta hogy kiveri.Persze nem mondtam nemet, a végén még jól megdugott egy vibrivel.......jövő hét szerdán folytatjuk...remélem akkor meg is tudom dugni....a van ráérő bi csaj negyediknek, az maga lenne a menyország

Nagyon fincsi sz*pás
))