Ismét nothing...
Hát még diétán vagyok...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 01. vasárnap 22:47

Nahát,kicsit jobban vagy, és máris szádba akarnak rakni mindenféle dolgokat

Én arra várnék, ma este mi lesz... Ha el nem felejtem, és persze, ha jól sikerül, megírom...
Szia!
És nem akarsz fel hagyni vele? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem akarsz fel hagyni vele? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nothing, too.
Hi!
Tegnap dolgoztam, de késő este bejött hozzám a Szerelmem és magunkra zártuk az ajtót, majd ami belefér!!! :-))) Nagyon jó volt, de a ma este is jó lesz, remélem, legalábbis az alapján, amit írt a feleségem nekem!!! :-)))
Tegnap dolgoztam, de késő este bejött hozzám a Szerelmem és magunkra zártuk az ajtót, majd ami belefér!!! :-))) Nagyon jó volt, de a ma este is jó lesz, remélem, legalábbis az alapján, amit írt a feleségem nekem!!! :-)))
szerelmem=feleségem?
(Ez egy válasz bl6806 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 13:04

Hi!
sajnos csak marok marcsa volt :(
nálunk nagyon jo kis elöjáték és utána elöröl hátulro aztán lovagás
Egy jó kis kefélés volt tegnap este ,de inkább éjjel az asszonnyal!

Szió!
Az egyenlet nem igaz!!! :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egyenlet nem igaz!!! :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos megint semmi....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Alvás! :(
sotet
reggel mise , est esemmise:))
ha én azt elmondanám
Alvás....ismét..
kellemes beszélgetés a volt menyasszonyommal........végre
alvás mert mind a ketten fáradtak voltunk
4d-s ultrahangfelvétel nézegetése a next generationról