Tegnap eljött egy kedves pár, iszogattunk, szaunáztunk meztelenül.Felvetettem, hogy dugjunk, de a lánynak nem volt kedve, viszont felajánlotta hogy kiveri.Persze nem mondtam nemet, a végén még jól megdugott egy vibrivel.......jövő hét szerdán folytatjuk...remélem akkor meg is tudom dugni....a van ráérő bi csaj negyediknek, az maga lenne a menyország

Nagyon fincsi sz*pás
))

Barátnőm elém gugolt és telelöttem a kisszáját!
semmi..:(
Barátaim meg látogattak és jól éreztük magunkat és egymást!!!!

Na igen,egy frissito zuhany mindig jol jon.....
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 10. 26. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

én a helyedben napjában többször zuhanyoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 20. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 20. szombat 21:13
Törölt felhasználó (809304)

A parom uj ''heppje'':arra gerjed,ha lecumizhat zuhanyozas kozben.... Ha ezzel oromet tudok neki okozni...hjahhh ...

]semmi..:(
A parom uj ''heppje'':arra gerjed,ha lecumizhat zuhanyozas kozben.... Ha ezzel oromet tudok neki okozni...hjahhh ...

Született feleségek

semmi...

Nagyon sima volt még izgulni se kellett !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 30. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 30. vasárnap 16:40
Törölt felhasználó (426247)

Az a Barca siker épphogy csak...
Az a Barca siker épphogy csak...
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 09. 30. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 30. vasárnap 16:29

Igaz nem este volt ,de éjfélkor a hatalmas Barca siker után felköltöttem a páromat és jeleztem,hogy én is szeretnék egy "gólt rúgni" először álmos volt,de egy kis nyalás és simizés után hatalmast élveztünk! (a végén azt mondta,hogy most már Ő is örül a Barca sikerének) Ismétlés a tudás atyja reggel megint egy hatalmasat szeretkeztünk!
Igaz nem este volt ,de éjfélkor a hatalmas Barca siker után felköltöttem a páromat és jeleztem,hogy én is szeretnék egy "gólt rúgni" először álmos volt,de egy kis nyalás és simizés után hatalmast élveztünk! (a végén azt mondta,hogy most már Ő is örül a Barca sikerének) Ismétlés a tudás atyja reggel megint egy hatalmasat szeretkeztünk!
hatalmas szex

Amerika kedvencei
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 11. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 11. kedd 14:50

Törölt felhasználó (388655)

Párom elkezdett a szájával kényeztetni, majd mikor jól végezte dolgát, szájon csókolt