Nyalás, újazás, G folt masszázs. Szájba, arcra élvezés.
Egy laza szopatás
Haboskávé. Délutáni matiné habpartyval. Szexmazzsázs habbal, vibrátorral csak hölgyek részére. Már voltunk ilyen rendezvényen, a masszázst is tudtuk, de tegnap meg is néztük. Két pasi masszírozott egy hölgyet, és jó munkát végeztek, mert a hölgy teste többször ívbe feszült az orgazmusoktól...
Katja kedvenc sötét folyosója a Glory fallal szintén élménydús volt...
Katja kedvenc sötét folyosója a Glory fallal szintén élménydús volt...
Nem este volt igaz, de jó volt... Egy régen barati pár ffi tagja felhívott, hogy nem lennék - e pizzafutár du. ra. Mikor odaértem a megbeszélt helyre a hölgy az ágyon volt gyönyörűen kikötve, szeme lerakarva, nuncija kiemelve. Még most is beindulok ha a látványra gondolok. Mondanom sem kell hogy elfogadtam a pizzafutárnak felajanlott borravalót. Finom nuncinyálas, szopatás s isteni szex. "Használtuk"a lányt, de normális keretek között... Élveztük mindhárman a helyzetet. A lány nem is sejti, hogy én voltam. Miután eljötem a pizzát megették...az is ízlett nekik. Szép élmény volt.
Tegnap este leszoptam az egyik gyerekkori haveromat óriásit élvezet egy csepp se ment kárba...
lecumizott a pultoslány.
Hurrrááááá
Hurrrááááá
Mi is egy jót szeretkeztünk a párommal. Még mindig bizsereg a puncim ha visszagondolok

Busman68 megint meglátogatott bennünket,kúrtam párom,közben közösen szoptuk a farkát,jó kis biszex 3 ast rendeztünk.
Egy igen jól sikerült este egy hölggyel.
Találtam egy újabb kamust, szóval csak a szokásos.
Gettómilliomos
A belvárosban megismerkedtem egy Mexikói csajjal, akit pár órás beszélgetés/iszogatás után bevezettem a birodalmamba. A csajszi nemrég lépett le a lakásomból, vallószínüleg soha nem látjuk többet egymást

3as egy sráccal
Este párom meglepett egy iskolás lány jelmezbe beöltözve!Szexi izgato volt!A látványtol kemény farkam szopta!Utána izgato szoknyája alol kivillano nedves puncuját nyaltam!Nagyot szeretkeztünk!

Autòs sex egy kombiban felnyitott hàtsòajtònàl. Jò belàtàst engedtünk az arra közlekedőknek, akik èszrevettek minket.
Lesz mèg ilyen, az biztos
Lesz mèg ilyen, az biztos

Hotelparty kb 20 résztvevővel, szégyentelen gabalyodással

Tegnap este a pàrom befeküdt mellém az àgyba aztàn ràmdobta a csipkés bugyijàt és kijelentette,hogy mindenhol érezni szeretne.Szinte azonnal vadul szopni kezdett.Mélyen bevett a szàjàba és csak cuppogot rajta.Aztàn arcom fölé jött úgy nyaltam a lucskos puncijàt.Pàr perc alatt kétszer is elélvezett.A màsodik utàn lecsúszott a farkamra csakhogy nem punciba hanem popsiba kérte.Lassan kezdtük aztàn egyre keményebben.A sort a puncival zàrtuk,pàrom hason feküdt én pedig mögé-fölé kerülve löktem.Nem tartott màr sokàig.A végén mindketten akkoràt élveztünk,hogy utàna csak feküdtünk lihegve az àgyon szótlanul negyed óràn keresztül.

nyaltam nejem punciját közbe verte a farkam 69 pózban, jól megjárattam a puncijába a farkam és beleélveztem
Kivertem, háromszor is... :(
Egy jó kis búcsúszex. Na nem végleges, de sok hetünk telik úgy nyaranta, hogy a feleségem a gyerekekkel Balcsin én meg melózom. Mire jó egy pedagógus feleség