Tv nézés közbem bebujtam párom pizsamájába- bugyijába 1,5 órán át simogattam ingereltem és végén egy hatalmasat élvezett.
lovaglás a felcsatolhatón
Óriási, táncos buli a munkatársnőimmel, picit másnapos is vagyok.
Párommal közösen fürödtünk, orálisan kènyeztetett mire èn nedümmel összekentem az arcât.

Tükör elött egy hatalmas szeretkezés!

Meleg_olajos test_intim masszazs... Isteni volt.
3 napja nem tortent semmi, igy egesz vadul estunk egymasnak. Par perc szopas utan mar ugy allt a farkam, hogy nem birt ellenallni neki, igy beleult, meglovagolt mindket iranyba fordulva. Aztan kutyaban addig dugtam, mint egy utvefuro, hogy akkorat elvezett, hogy lehet a szomszed is elelvezett tole. Ez engem is nagyon felizgatotott, igy megforditottam, az agy szelen misszionariusban meg par percet dugtam, es akkorat elveztem, hogy a nyakatol a pinajaig nemsok szabad hely volt a testen... mostanaban igen nagyokat tudok loni.
Kedvesem nehezen élvez el, de most 4x sikerült csúcsra juttatnom, a közreműködésével.
Először a nyelvemmel, aztán aktus során.
Disznóságokat mondtam neki közben, ez nagyon felizgatta.
Végül a tocsogó puncijába élveztem, amitől bekövetkezett nála a negyedik orgazmus.
Először a nyelvemmel, aztán aktus során.
Disznóságokat mondtam neki közben, ez nagyon felizgatta.
Végül a tocsogó puncijába élveztem, amitől bekövetkezett nála a negyedik orgazmus.

Kivételesen lájtos szex,punciba élvezéssel.
Fergeteges francia.

Ma volt egy jó buli négyesben!
webkamerás szex egy belevaló nővel
Séta a Duna-parton, hazaérve egy pohár forralt bor, aztán ősszebújva alvás.

Test, popsi, punci masszazs, sok cirogatassal, csokokkal - gyertyafeny es illataromaval. Hmm.
finiiiii

Hasonló élményünk volt nekünk is!
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Kemény dugás, előtte orgazmusig nyalás.
Egèsz nap fàradtak voltunk. A vörös bor ès a cola segìtett este. Aztàn a hitvesi àgyban sìmogatàsokkal kezdődött. Megfogtam a kezèt ès ràtettem a mellère a màsk keze a farkamon dolgozott. Mellette feküdtem, alaposan be voltam gerjedve. Az előnedveimtől nedves kezèt a puncijàhoz igazìtottam ès a fülèbe sùgtam, hogy maszturbàljon. A melleit kezdtem gyùrni a bimbòjàt a szàmba vettem. De èrezni akartam, ahogy nedvesedik. Ő a csiklòjàt dörzsölte èn egy ùjamat a hüvelyèbe dugtam. De imàdom a popòjàt ìgy, àttèrtem a popsijàba. Na ez volt az extra tegnap este...
Moziba indultunk, de nem értünk oda időbe, így jegyünk se lett. Alternatív szórakozást találtunk. A Campona vonalában egy félreeső helyen előbb csak fotóztam a feleségemet, majd ujjaztam s nyaltam, aztán levideóztam az autó első ülésén megejtett masztiját, majd kihajolva onnét leszopott.Az otthonra tervezett dugás viszont elmaradt.
Munka utani esti "beülős"

Szauna.....