Kecskemèten egy elhagyott laktanyànàl sexeltünk egy kisbuszban dèlutàn fènyesnappal. Bàr nem voltunk szem előtt 20 mèterre egy ùt vezetett egy kollègiumhoz ès a buszok is jöttek mentek. Izgalmas volt, lehet holnap megint megyünk
Este szexi fehernemube vart a parom!Izgato kenyeztetest kaptam kozbe elovette a viralo prosztata izgatot es ugy kenyeztetett!Hatalmas elvezet volt!Hatalmas orgazmust okozott!Fantasztikus volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1036832)
De ott lettem volna
De ott lettem volna
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy fasza négyes buli!
Szuperjó szeretkezés, örületes orgazmus!
Szokásos semmi...
Tv nézés közbem bebujtam párom pizsamájába- bugyijába 1,5 órán át simogattam ingereltem és végén egy hatalmasat élvezett.
lovaglás a felcsatolhatón
Óriási, táncos buli a munkatársnőimmel, picit másnapos is vagyok.
Párommal közösen fürödtünk, orálisan kènyeztetett mire èn nedümmel összekentem az arcât.
Tükör elött egy hatalmas szeretkezés!
Meleg_olajos test_intim masszazs... Isteni volt.
3 napja nem tortent semmi, igy egesz vadul estunk egymasnak. Par perc szopas utan mar ugy allt a farkam, hogy nem birt ellenallni neki, igy beleult, meglovagolt mindket iranyba fordulva. Aztan kutyaban addig dugtam, mint egy utvefuro, hogy akkorat elvezett, hogy lehet a szomszed is elelvezett tole. Ez engem is nagyon felizgatotott, igy megforditottam, az agy szelen misszionariusban meg par percet dugtam, es akkorat elveztem, hogy a nyakatol a pinajaig nemsok szabad hely volt a testen... mostanaban igen nagyokat tudok loni.
Kedvesem nehezen élvez el, de most 4x sikerült csúcsra juttatnom, a közreműködésével.
Először a nyelvemmel, aztán aktus során.
Disznóságokat mondtam neki közben, ez nagyon felizgatta.
Végül a tocsogó puncijába élveztem, amitől bekövetkezett nála a negyedik orgazmus.
Először a nyelvemmel, aztán aktus során.
Disznóságokat mondtam neki közben, ez nagyon felizgatta.
Végül a tocsogó puncijába élveztem, amitől bekövetkezett nála a negyedik orgazmus.
Kivételesen lájtos szex,punciba élvezéssel.
Fergeteges francia.
Ma volt egy jó buli négyesben!
webkamerás szex egy belevaló nővel
Séta a Duna-parton, hazaérve egy pohár forralt bor, aztán ősszebújva alvás.

kuklukszklán

lendulet70
Sarah Twain