Nagy semmi
szerintem ma sem lesz ez máshogyan

Hmm..., a képeket elnézve nagyon irigyellek.
Gyönyörű nő a párod!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 05. 10. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 10. csütörtök 23:28
Gyönyörű nő a párod!

Nem tegnap, ma este... :P
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
A puncijába menekültem, nehogy túl gyorsan kivégezzen.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.
Nem volt egy hosszú menet, de csodálatos volt.
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
A puncijába menekültem, nehogy túl gyorsan kivégezzen.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.

Nem volt egy hosszú menet, de csodálatos volt.

Hát egy ritka durván jó szopást kaptam

Reszketésig lovagolt rajtam és a végén telilőttem a punciját

Este szétnéztem a gloryba, lehangolóan nem volt mozgás.
Aztán észre vettem a mocorgást az egyik kabinba, és olyan finoman leszopott a titkos idegen hogy csak na...
Aztán észre vettem a mocorgást az egyik kabinba, és olyan finoman leszopott a titkos idegen hogy csak na...
Szex vele. Iimádom
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2018. 05. 19. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 19. szombat 07:48

Este szétnéztem a gloryba, lehangolóan nem volt mozgás.
Jól szájbakúrtak. Imádom. Bivaok
Sziasztok!
Mi találtunk itt egy párt,éd össze is jöttünk velük.Jó volt.
Mi találtunk itt egy párt,éd össze is jöttünk velük.Jó volt.
Kellemes este volt, mind a négyünk örömére !
Alvás mert az asszony nem ad pinát.
2 kemény menet közötte csikló kényeztetés szájjal nyelvvel ujjakkal.Utána cigi tusolás és bealvás

Mindig ugyanaz...
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2018. 05. 29. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Isteni a tested drága...a puncid nyalnivalóan szép! Szívesen körbe nyalnálak!
Sziasztok! Tegnap este 3 pasi irt rám! nem tudják elolvasni hogy hetero vagyok vagy nem hiszik el? Teljesen pozitivan és normálisan álltam az itteni ismerkedéshez eddig de most már elég. nincs is adatlapjuk, vagy ha van akkor párként, és ők heterok. szerintem itt nincs is nő!
Tegnap este egy jól sikerült 2+1 volt a fiúk jávára!
Hát nem este, de délután nyitott ablaknál szexeltünk a kádban zuhanyzás közben majd ezt a nappaliban fejeztük be szintén nyitott erkély ajtó elött
Remélem a szomszédoknak szép napot okoztunk

Jó kis szopatás délután
Qva nagy vihar és alvás....
A szokasos semmi
Ismét én elégítette ki magam...