Vacsora
Hatalmas zivatar.

Nyertek a franciák a belgák ellen
Sörfesztivál, vidéken egy tóparton, koncertekkel.
Egy nagyszerű este, köszi!
hát este egy jó szopás egy kiadós szexxel, de ma délután meg tegnap is egy élő kamerás szex persze titokban . Nagyon izgalmas volt.

Egy jó szex..

hát nem tegnap este,hanem ma reggel ismét egy élő közvetítéses dugás . Rettentően izgalmasra sikeredett

AZ MIT JELENT? - élő közvetítéses
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 19:58
Törölt felhasználó (940836)

hát nem tegnap este,hanem ma reggel ismét egy élő közvetítéses dugás . Rettentően izgalmasra sikeredett

Ezt tényleg hülyén fogalmaztam meg
. Skypon kamerába mutattam telefonról. Persze a gonosz része hogy ő nemtudott róla. Mert le volt kötve a szeme.

Szerintem ez tok bunkosag. A masik ember tudta, es beleegyezese nelkul ilyet csinalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 19:05
Törölt felhasználó (940836)

Ezt tényleg hülyén fogalmaztam meg
. Skypon kamerába mutattam telefonról. Persze a gonosz része hogy ő nemtudott róla. Mert le volt kötve a szeme.

Teljesen igazad van. Efelöl ninca kétségem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 19:32
Törölt felhasználó (869472)

Szerintem ez tok bunkosag. A masik ember tudta, es beleegyezese nelkul ilyet csinalni.
Szokasos semmi
Első képsorozatomat feltöltöttem tegnap este! Ma megjelent!

Holdfogyatkozás.
Hangolódás, flört
Dèlutàn nagy farokkal fènykèp kèszítès.. Este puncinyalàs ès sok sex

Este az erkelyen a hintaagyon nagy szeretkezes!(szomszedok oromere!)

All Blacks meccs.
Nyitott ablak, redőny felhúzva és a függöny is elhúzva TV fényénél - utcafrontos földszintes családiház - egy hatalmas szex több pózban, ahol természetesen orál is volt A párom többszöri élvezése után hatálmasat élveztem én is