Hangolódás, flört
Holdfogyatkozás.
Első képsorozatomat feltöltöttem tegnap este! Ma megjelent!

Szokasos semmi
Teljesen igazad van. Efelöl ninca kétségem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 19:32
Törölt felhasználó (869472)

Szerintem ez tok bunkosag. A masik ember tudta, es beleegyezese nelkul ilyet csinalni.
Szerintem ez tok bunkosag. A masik ember tudta, es beleegyezese nelkul ilyet csinalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 19:05
Törölt felhasználó (940836)

Ezt tényleg hülyén fogalmaztam meg
. Skypon kamerába mutattam telefonról. Persze a gonosz része hogy ő nemtudott róla. Mert le volt kötve a szeme.

Ezt tényleg hülyén fogalmaztam meg
. Skypon kamerába mutattam telefonról. Persze a gonosz része hogy ő nemtudott róla. Mert le volt kötve a szeme.

AZ MIT JELENT? - élő közvetítéses
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 19:58
Törölt felhasználó (940836)

hát nem tegnap este,hanem ma reggel ismét egy élő közvetítéses dugás . Rettentően izgalmasra sikeredett

hát nem tegnap este,hanem ma reggel ismét egy élő közvetítéses dugás . Rettentően izgalmasra sikeredett

Egy jó szex..

hát este egy jó szopás egy kiadós szexxel, de ma délután meg tegnap is egy élő kamerás szex persze titokban . Nagyon izgalmas volt.

Egy nagyszerű este, köszi!
Sörfesztivál, vidéken egy tóparton, koncertekkel.
Nyertek a franciák a belgák ellen
Hatalmas zivatar.

Vacsora
Szuper hármas egy Clubban egy nagyon vonzó fiatalemberrel, utána itthon egy levezető hancúr.
Leveleztem egy remek lánnyal
Melegszendvics
Álló vitorlával forgolódás