Telihold
Satysfier használata
Fergeteges szex a fürdőszobában

Masszázs, közben punci simogatás, hölgynél óriási élvezés,majd szeretkezés a végén mellre élvezés...
Nyalòtùra, puncinyalàs a köbön! Persze volt előtte is meg utàna is, bevezetès, tàrgyalàs, befejezès, de ez volt a katarzis.
vasárnap
Egy jó koncert után aránylag "gyors" menet, mely több "elemből" volt felépítve - teljes kielégüléssel mindkét fél részéről
Egy nagyon jó hangulatú kerti bográcsozós, kicsit iszogatós névnapi bulim után a házigazda sráccal egy kellemes hármas szex buliban volt részünk a párommal
!

TEgnapi nagy viharban a szemközti épület egyik lakásában a függöny nem volt elhúzva teljesen. Eléggé be lehetett látni. A nő épp készülhetett zuhanyozni, mert levetkőzött, majd törülközőt tekert magaköré. Majd villany lekapcs és később , amikor újra világos lett már jobban el volt húzva :( Kellemesen telt volt, enyhén szőrös dombocskával.
Oda vissza kényeztetés szàjjal aztàn összebujós alvàs.
Szexeltünk egy párral, egy kukkoló meg is lesett minket közben és még a rendőrök is jöttek

4es szex 3pasi 1 nő.
Csillaghullás.
Nyitott ablak, redőny felhúzva és a függöny is elhúzva TV fényénél - utcafrontos földszintes családiház - egy hatalmas szex több pózban, ahol természetesen orál is volt A párom többszöri élvezése után hatálmasat élveztem én is

All Blacks meccs.
Este az erkelyen a hintaagyon nagy szeretkezes!(szomszedok oromere!)

Dèlutàn nagy farokkal fènykèp kèszítès.. Este puncinyalàs ès sok sex

Hangolódás, flört
Holdfogyatkozás.
Első képsorozatomat feltöltöttem tegnap este! Ma megjelent!