TEgnapi nagy viharban a szemközti épület egyik lakásában a függöny nem volt elhúzva teljesen. Eléggé be lehetett látni. A nő épp készülhetett zuhanyozni, mert levetkőzött, majd törülközőt tekert magaköré. Majd villany lekapcs és később , amikor újra világos lett már jobban el volt húzva :( Kellemesen telt volt, enyhén szőrös dombocskával.
Egy nagyon jó hangulatú kerti bográcsozós, kicsit iszogatós névnapi bulim után a házigazda sráccal egy kellemes hármas szex buliban volt részünk a párommal
!
!
Egy jó koncert után aránylag "gyors" menet, mely több "elemből" volt felépítve - teljes kielégüléssel mindkét fél részéről
vasárnap
Nyalòtùra, puncinyalàs a köbön! Persze volt előtte is meg utàna is, bevezetès, tàrgyalàs, befejezès, de ez volt a katarzis.
Masszázs, közben punci simogatás, hölgynél óriási élvezés,majd szeretkezés a végén mellre élvezés...
Fergeteges szex a fürdőszobában
Satysfier használata
Telihold
Isteni jo szex. Minden hova.
39 fokos laz es hol leizzadva, hol remegve alvas...
Szexi fehernemube vartak combfixbe es hatalmas oralalis kieligites!
Nemzetközi Hotelparty európai, ázsiai, dél-amerikai résztvevőkkel. Szuper volt. Várjuk a következőt
Bilincs kiválasztása a webshopban
Sziasztok!!Este a legjobb szórakozás a kézi labda meccs volt élőbe!!
Egy nagyon kellemes klub látogatás, egy kedves párral innen a GG-ről. Köszönjük az új élményeket Katinak és Lacinak.
káosz...
Semmi. :(
ráültem a műfaszra és kivertem a farkam senki nem akar szexelni csak írogatnak
Sziasztok!
Testápolásnak indult.Szólott a párom, ugyan jó lenne már,hogy testápolásilag krémmel kenegessem a testét.Fürdés, szárítkozás, majd meztelenül hasra feküdt.Eme testhelyzetben krémeztem végig a talpáig.Majd a hátára fordult.Folytattam a krémezést nyaktól lábfejig.Végezvén,a kissé hegyesedő mellbimbókat szopogattam.
-Testápolásról volt szó!-szólott a párom.
-Igen!-válaszoltam.-Külső s belső "kenegetés"!
Nem várva a válaszra, a combok közé furakodtam, s leheletnyi csókkal üdvözöltem, a vöröses, fazonra nyírt szőrzetű, rózsaszín szirmokat.A nyelvem is bevetettem, hol nyaltam, hol csókoltam a zamatos puncit.A kicsúcsosodó csikló nyalása, szopása közben az ujjaimmal is segédkeztem,Finom mozdulatokkal izgattam a kéjbarlangot, melynek hatása nem maradt el.Nagy nagy sóhajok, szapora lélegzet.
-Ne csináld, mert mindjárt....- eddig jutott a mondandójában-Aaaahhhh, aztaaaaa!!!!
S csak úgy folyt a nedű a pinájából, melyet élvezettel szívtam,nyeltem.
Ezután a már kőkeményen álló farkam lassan csusszantottam a nedvesen csillogó szirmok rejtekébe.
Alig mozdultunk, azt is lassan, nagyon lassan s finoman.Élvezettel ringatóztunk. A csipőnk mozgása lépsről lépésre gyorsult, majd vad táncot járva, sóhaj-halk sikoly közepette élvezett el a párom.
Én még tartottam magam.
-Ideje lenne "felnyergelni" s a lovagló izmokat is megmozgatni.-súgtam a fülébe.
El is helyezkedtünk eme felettébb izgalmas pózban. Rámhajolt, a nyakam a szám csókolta, finoman harapdálta fülem. Eközben az ajkaimmal az izgalomtól, a kéjtől "megduzzadt" , melleit csókoltam, szoptam a bimbókat.
Csipőjével lassan körözött rajtam., illetve előre hátra ringatta magát.
Mozdulatai egyre gyorsabbá váltak.
-Fogd a csípőm, fogd!B@xus, ez k...va jó!
Szinte egyszerre élveztünk el, pár másodperc eltéréssel jött el az orgazmus mindkettőnknél.
Ismét rámborult, mohón csókoltuk egymást.Mikor testünk kissé lenyugodott, finom hálás ölelésekkel, csókokkal halmoztuk el egymást.
-Kicsit még maradj így!-kértem.
Alácsúsztam, s úgy kezdtem el nyalni a az élvezettől,spermától, a nedveitől zamatos pináját.
-Ne őrjíts meg!!-kérlelt volna, egy halk sóhaj közepette.
Én folytattam, amit elkezdtem.Csak nyaltam a finom redőket a pináján, csókoltam, szívtam a duzzadt csiklót.
Egyre jobban tolta rám a csípőjét, majd a fejemet gyengéden,de határozottan húzta magához.
-Én mindjárt bepis.....!- többre már nem volt ereje, szinte sikítva élvezett el, s folyt és folyt a zamatos nedűje az ajkaim közé, csorgott le a nyakamon.
-Te őrült!!Teljesen kicsinálsz.-ezt már egymást ölelve súgta a fülembe.
Közben simogatta a farkam, mely kezdett éledezni.
-Na várj csak! Kölcsön orál visszajár!
S eközben már a félkemény farkam szopta,nyalta a makkom.
A nyálával síkosított, a kezét sem hagyta tétlenül, le - fel mozgatta az egyre keményedő faszomon.
Mikor érezte, hogy testem megfeszül. orgazmus közeli állapotba értem, a nyelvével a makk fék részénél kezdte simogatni a farkam.
Testápolásnak indult.Szólott a párom, ugyan jó lenne már,hogy testápolásilag krémmel kenegessem a testét.Fürdés, szárítkozás, majd meztelenül hasra feküdt.Eme testhelyzetben krémeztem végig a talpáig.Majd a hátára fordult.Folytattam a krémezést nyaktól lábfejig.Végezvén,a kissé hegyesedő mellbimbókat szopogattam.
-Testápolásról volt szó!-szólott a párom.
-Igen!-válaszoltam.-Külső s belső "kenegetés"!
Nem várva a válaszra, a combok közé furakodtam, s leheletnyi csókkal üdvözöltem, a vöröses, fazonra nyírt szőrzetű, rózsaszín szirmokat.A nyelvem is bevetettem, hol nyaltam, hol csókoltam a zamatos puncit.A kicsúcsosodó csikló nyalása, szopása közben az ujjaimmal is segédkeztem,Finom mozdulatokkal izgattam a kéjbarlangot, melynek hatása nem maradt el.Nagy nagy sóhajok, szapora lélegzet.
-Ne csináld, mert mindjárt....- eddig jutott a mondandójában-Aaaahhhh, aztaaaaa!!!!
S csak úgy folyt a nedű a pinájából, melyet élvezettel szívtam,nyeltem.
Ezután a már kőkeményen álló farkam lassan csusszantottam a nedvesen csillogó szirmok rejtekébe.
Alig mozdultunk, azt is lassan, nagyon lassan s finoman.Élvezettel ringatóztunk. A csipőnk mozgása lépsről lépésre gyorsult, majd vad táncot járva, sóhaj-halk sikoly közepette élvezett el a párom.
Én még tartottam magam.
-Ideje lenne "felnyergelni" s a lovagló izmokat is megmozgatni.-súgtam a fülébe.
El is helyezkedtünk eme felettébb izgalmas pózban. Rámhajolt, a nyakam a szám csókolta, finoman harapdálta fülem. Eközben az ajkaimmal az izgalomtól, a kéjtől "megduzzadt" , melleit csókoltam, szoptam a bimbókat.
Csipőjével lassan körözött rajtam., illetve előre hátra ringatta magát.
Mozdulatai egyre gyorsabbá váltak.
-Fogd a csípőm, fogd!B@xus, ez k...va jó!
Szinte egyszerre élveztünk el, pár másodperc eltéréssel jött el az orgazmus mindkettőnknél.
Ismét rámborult, mohón csókoltuk egymást.Mikor testünk kissé lenyugodott, finom hálás ölelésekkel, csókokkal halmoztuk el egymást.
-Kicsit még maradj így!-kértem.
Alácsúsztam, s úgy kezdtem el nyalni a az élvezettől,spermától, a nedveitől zamatos pináját.
-Ne őrjíts meg!!-kérlelt volna, egy halk sóhaj közepette.
Én folytattam, amit elkezdtem.Csak nyaltam a finom redőket a pináján, csókoltam, szívtam a duzzadt csiklót.
Egyre jobban tolta rám a csípőjét, majd a fejemet gyengéden,de határozottan húzta magához.
-Én mindjárt bepis.....!- többre már nem volt ereje, szinte sikítva élvezett el, s folyt és folyt a zamatos nedűje az ajkaim közé, csorgott le a nyakamon.
-Te őrült!!Teljesen kicsinálsz.-ezt már egymást ölelve súgta a fülembe.
Közben simogatta a farkam, mely kezdett éledezni.
-Na várj csak! Kölcsön orál visszajár!
S eközben már a félkemény farkam szopta,nyalta a makkom.
A nyálával síkosított, a kezét sem hagyta tétlenül, le - fel mozgatta az egyre keményedő faszomon.
Mikor érezte, hogy testem megfeszül. orgazmus közeli állapotba értem, a nyelvével a makk fék részénél kezdte simogatni a farkam.

kuklukszklán

kimi_iceman
Audrey Hollander