Végűl is egy kellemes órát töltöttünk úgy el, hogy a pasi írányította, hogy mi legyen, néha bekapatta a farkát, miközben a farkamon lovagolt a hölgy! Nagyon nagyot spriccelt a farkam a hölgy mellére, arcára. Resteltem is magam a pár miatt, rájuk írtam, hogy nagyon kellemes pár vagytok. Jött a válasz, hogy hol láttam őket, válaszoltam rá nekik, írták hogy akkor tudják ki vagyok, nekik nem jöttem be! Nagy kő eset le a szívemről, hogy nem énnekem kell lemondanom, és közbe láttam, hogy a hölgy igencsak igézően beszélget egy pasiva. Írtam is nekik, hogy köszönöm a lehetőséget, de úgy látom nekik is alakú valami! Nagyon sok sikert, és még több élményt kívántam nekik. Reméllem össze jöttnekik is! Köszönöm a kellemes élményt, mindenkinek hasonló jót kívánok.
Ma egy kedves párral beszéltünk meg egy találkozót Délegyházán. Azt kell mondjam, hogy nagyon korrektek voltak, és ott is voltak. Első látásra éreztem, hogy nem lesz belőle semmi, de ahogy megbeszéltük elindúltak hátrafelé. Kocsival utánuk mentem, de egyszer csak vissza fordúltak! Nem akartam tolakodóan rájuk mászni, ezért elmentem teljesen hátra. Mivel ídőközben megizzadtam, mondom ott hátúl az egyetlen működő bűfé mögött van egy tusoló, megmosakszom. Elkeztem tusolni, és egy igazi negyvenes milf lépett be, pont habos volt a farkam. Köszöntem neki, vissza köszönt, és nekem szegezte a kérdést, segíthetek? Mondtam neki tessék! Látom véred a habos farkadat, jött a válasz! Még jobban ledöbbentem! Persze! Odajött és a kezébe vette a farkamat! Verni kezdte! Nem telt el egy perc, és nyitódik az ajtó! Majd össze sz..am magam. Pasi belép és kérdezi, megin ribanckodsz kedvesem? Nem tudtam mi lesz ebből! Álló farkam a hölgy kezébe, na most mi lesz! Megszolal a pasi, kabd már be neki, mutasd meg milyen jól tudsz farkát szopni! Hű mondom.
Izgalmas élmény
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 25. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 25. szombat 07:01
Törölt felhasználó (4269692)

Folyt..... Aztán lekapkodtam az ingeket róluk ök is izgattak engem. És hát oda értem a péniszekhez. Mindegyik csoda szépen egyenes Lacié hosszú volt állitása szerint 24 cm Péteré is 20cm körül volt de nagyon vastag. Lacit kezdtem oralisan kényeztetni előszőr. Majd Péter jött , nehéz dolgim volt úgy kellet azt a vastag szerszámkt betuszkolni a számban. Laci hatolt be előszőr hátúlrol . Lassan majd egyre temposabban. Aztán jött péter. Felsikítottam olyan vastag volt.Kérdezte kivegye? Mondtam nem. Nagyon jól csinálta közben Laci kérte hogy szopikáljam . Nem tudtam Péter eszméletlenűl megdugott.Soha életemben nem élveztem ekkorát. Össze spricceltem mindent. Lavi ennek láttan felbuzdulva ő is megakarta mutatni milyen jó. Jó is volt ám nagyon kitartóan tudott dugni. El is élveztem de Péter jobb volt. Felváltva dugtak forgattak.Elfáradtam már 4 óra kemény szextől. De muszály volt még Pétert megkérnem higy megegyszer úgy dugjin meg. Akkorát élveztem , hogy pár pillanatra elvesztettem az eszméletem.Aztán jöttek a fiúk is. Ugyan már 3 madjára élveztek ök is de Laciból mint egy lóból annyi sperma jött. Szóval ez volt a tegnap estém. Hajnalban értem haza , még most is lüktet a puncusom. De azért Pétert már most kívánom.
Folyt..... Aztán lekapkodtam az ingeket róluk ök is izgattak engem. És hát oda értem a péniszekhez. Mindegyik csoda szépen egyenes Lacié hosszú volt állitása szerint 24 cm Péteré is 20cm körül volt de nagyon vastag. Lacit kezdtem oralisan kényeztetni előszőr. Majd Péter jött , nehéz dolgim volt úgy kellet azt a vastag szerszámkt betuszkolni a számban. Laci hatolt be előszőr hátúlrol . Lassan majd egyre temposabban. Aztán jött péter. Felsikítottam olyan vastag volt.Kérdezte kivegye? Mondtam nem. Nagyon jól csinálta közben Laci kérte hogy szopikáljam . Nem tudtam Péter eszméletlenűl megdugott.Soha életemben nem élveztem ekkorát. Össze spricceltem mindent. Lavi ennek láttan felbuzdulva ő is megakarta mutatni milyen jó. Jó is volt ám nagyon kitartóan tudott dugni. El is élveztem de Péter jobb volt. Felváltva dugtak forgattak.Elfáradtam már 4 óra kemény szextől. De muszály volt még Pétert megkérnem higy megegyszer úgy dugjin meg. Akkorát élveztem , hogy pár pillanatra elvesztettem az eszméletem.Aztán jöttek a fiúk is. Ugyan már 3 madjára élveztek ök is de Laciból mint egy lóból annyi sperma jött. Szóval ez volt a tegnap estém. Hajnalban értem haza , még most is lüktet a puncusom. De azért Pétert már most kívánom.
Tegnap fergeteges napom volt. Reggel szokásos módón elindúltam dolgozni. Megáltam tankolni a kutassrác a segítségemre sietett.Miközben tankolt nekem , elárasztott bokókkal. Nagyon jól esett. Majd a tankolás végeztével adott egy cetlit névvel és telefon számmal.Majd utamra indúltam. Oda is értem az egyik üzletemhez , épp nyitottam ki , mikor egy 30 körüli pali össze-vissza dícsérte a kűlsőmet. 10 óra körül betoppant a srác egy nagy csokor virággal.Teli volt az üzlet , sok időm nem volt rá de azert , bevállaltam vele egy vacsorát. Később a kezembe akadt a kutas srác cetlije , hát felhívtam.Vele is megbeszéltem egy randit vacsival ugyanarra az időre és ugyanoda.Elfelejtettem a másik fiút.Szóval kellemetlen volt a helyzet.Egésznap gondolkodtam most mi legyen. Aztán mivel pár nap múlva ugyis kimondják a vállasom , gondoltam mindkét fiúval egyszerre fogok talizni , és nem hazudok elmesélem nekik az egész sztorit.Eljött az este , nagyon izgúltam. Kigyúrtam magam bőr mini szoknya egy jól kivágott badyval magassarkuval kiegészítokkel , tényleg jól néztem ki.persze mindenből a legmárkásabb cuccokat vettem fel. Én voltam előszőr az étteremben. Aztán előszőr a boltos fiú érkezett meg , pár percre rá a kutas pasi is ott termett. Hát igen volt is nagy döbbenet!Elmeséltem , hogy pasizok mostanság mivel vállok , és egyszerűen mindkettőjuknek egyforma időt mondtam. A fiúk nagyon zavarban voltak.Péter , és Lacinak hívták őket.. Mindketen szimpatikusak voltak , de választanom kelett. Mivel nemtudtam , mondtam nekik hát döntsön a méret. Köpni nyelni nem tudtak.Mikor meg mondtam hogy menjünk ki a wc - be kifele menet majd , teljesen leblokkoltak. Uhhh de izgató volt a helyzet.Mindketten elegansan öltönyben ingben , magasak és ápoltak voltak. Péter ugyan kutas , de agrármérnök , nagyon okos, Laci jogász azonnal levett a lábamról. Mindkét ferfi értelme ragadott meg.Szóval azthitték a wc ről a fiúk, hogy csak hülyéskedek.Bementek , én vártam egy percet kb és utánnuk mentem. Na fiúk hadd lássam , had tudjak végre dönteni. Egymásra néztek és mindegyik megfutamodott.Kiérve csend lett. Hu gondoltam mekkora kurvának tartanak.Hogy oldjam a feszültséget elkezdtem angolul beszélni. Laci egyből válaszilt is. Péter mondta hogy ő ugyan valamennyit tud angolul , de németül jól beszél.Akkor mivel németül is jól beszélek folytattam németül. Már mindkét srácot bepőrgettem. Kezdett róluk lehullni a gátlásosság. De hát Laci egyszer csak megszólalt. Ugye tudod választanod kell most.Mondtam igen. Elmondtam mindegyiknek az érveim ellenérveim, és megkérdeztem. Lennétek mindketten a pasiaim?Péter majdnem lement hídba ő szerényebb volt. Aztán mikor mondtam nekik hogy menjunk fel valamelyikhez hármasban már teljesen készek voltak.Lacihoz mentünk. Gyönyőrű nagy ház a Balaton mellet közvetlenül. Sajnos esett és a szép terasz így nem tudtuk kiélvezni. Bent iszogattunk , beszélgettünk még . Aztán laci megcsokolt. Utánna Péterhez fordultam és megcsokoltam. Nagyon bevoltam indulva. Folyt....
Semmi nem volt megint,az asszony már nem kívánja én meg nagyon kanos vagyok,itt sem akar össze jönni semi!
Közölte az asszony, hogy már 1 éve dug a főnökével.Azt hitte leteremtem, helyette csak annyit kérdeztem hogy miben jobb?
Aztmondta több menetet is bír , és hatalmas a farka.
Aztmondta több menetet is bír , és hatalmas a farka.
Tegnap leszopott a barátnőm anyja! Nagyon nagyon dúrva volt. Azt mondta hogy nagyon régen volt fasz a szájába és hogy élvezzen tele rendesen. Elképesztő érzés volt.
Hatalmasat élveztem a nejem puncijába ő pedig a far-kamra
Végeredmény 3:3

Nekem meló, így a nejem és a barátom kettesben szeretkeztek. A haver megígérte, hogy helyettem is helytáll. Párom ma reggel közölte, nagyon meglett dugva. Szóval betartotta ígéretét az igazi barát.

Sajnos ahogy napok ota SEMMMMMI
egy valomassal kiegeszulve: tudom de ONZO vagyok
csak lennel mar VELEM IS
egy valomassal kiegeszulve: tudom de ONZO vagyok
csak lennel mar VELEM IS
Az asszony rendelt vágyserkentőt, hajnalival 3 menet sikítós orgazmus lett a vége!
Mint mindig. Sajnos semmi.
Este a teraszon szeretkeztunk egy hatalmasat(szomszedok biztos orultek)
Meglepetés szex. Meglepődtem, hogy volt.
De a vége volt a legjobb, végre rá tudtam venni a nejem, hogy masszírozza a prosztatám......

De a vége volt a legjobb, végre rá tudtam venni a nejem, hogy masszírozza a prosztatám......
Vacsi előtt egy szendvics a haverommal. Párom volt a töltelék.
Nagyon finom volt.
Nejemnek tetszett a szorult helyzete.

Én csak szeretnék részt venni abban ami nem jön el talán soha,per pillanat olyan párom sincs akivel többször élvezném sex adta örömöket.Csak dorgálást kapok,tegnap is 50000ft le akart húzni róllam egy pár,de aztán semmi kép nélkül aztgondolja kap pénzt.De a volt páromat szoktam néha kielégíteni,mindentéren,nem ügyes sőt kicsit topácska de én rendesen odateszem magam.Most a lényeg ,hosszuideje nincs semmi amit ide lehetne írni mert,hogy nem történik semmi velem,csak várakozok.Tehát ezért,mondom,nem történt semmi tegnap este,csak felhúztak sokan a megkereséssel is hadilábon állok.Mert egyoldaluan csak én keresk partnert a felek nem.Mindenkinek jó sex élménxeket.
Meg basztam a feleségem úgy ahogy kell. Nedves pinájába csorgattam az összes levem.

Extrem orgazmust kaptam a paromtol(beleremegtem)
)

Párom vibrátorral elégítette ki magát én pedig közben rávertem a cicijére.