egy jó kis összebujás
mozi...mozi...mozi...

Hát én elég fáradt voltam tegnap este, de a pasim nagyon akaratos volt, és aztán valahogy nem is éreztem a fáradságot...

rózsalány!
részletezd!
fotoillusztrációt kérünk róla! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:41
részletezd!
fotoillusztrációt kérünk róla! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én elég fáradt voltam tegnap este, de a pasim nagyon akaratos volt, és aztán valahogy nem is éreztem a fáradságot...

mi más mint buliiiii
Olyant basztam vele, hogy aztán mindenem salyogott, és még ma is bennem van az érzés...
Képek nincsenek...:(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Beájultam az ágyba...de olyat keféltem álmomba,hogy
csuhaj...
csuhaj...

csak a lényeg egy jó nyalás után egy tuti szopás!
párom megint összekapta magát
öltözködés közben kapott el, és hátulról úgy meg dugott, hogy csak lestem, még előjátékra sem volt idő
nagyon jó volt

melóóó
Khhmmm, olyan vad baszás féle, nagyon élveztem...

közbe meg az én farkamra gondoltál, h szívesen a szádba lövellésig játszanál közben vele!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj de beképzelt valaki mostanában...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:42

közbe meg az én farkamra gondoltál, h szívesen a szádba lövellésig játszanál közben vele!
csak reménykedő
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább álmodozó...Vagyis ki tudja...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt írd mán le egyszer,hogy weled mi wolt Papuska!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szex majd szex majd szex majd beájultam...

én aludtam

csak álmodoztam

masztival...,
de óriásit élveztem!!!!
de óriásit élveztem!!!!