Törölt felhasználó (818842)

Veeegreee!A szules utani megtartoztatas tegnapestig tartott.Eszmeletlen jot szeretkeztunk!!!!
Veeegreee!A szules utani megtartoztatas tegnapestig tartott.Eszmeletlen jot szeretkeztunk!!!!
Kandúrok nyarvogtak az ablakom alatt

Mint mindig:semmi!!!
A feleségem ledobta a hálóingét és meztelen bújt hozzám. Csókolóztunk, miközben a farkamat izgatta a kezével. Csókoltam a száját, nyakát éreztem, hogy egyre jobban felizgul. Lassan a szájába vette a már álló farkamat és elkezdte szopni. Nagyon jó volt. Felváltva szopta a farkam és csókolta az ajkaimat. Már nagyon fel voltam izgulva ezért egy csók után én kezdtem kényeztetni. Puszikkal borítottam be a cicijét majd lassan vándoroltam a csókjaimmal a puncijához. Belenyaltam és kényeztettem a nyelvemmel. Nagyon finom volt. Azt kérte, hogy hátulról csináljam és nem mondtam nemet. Mögé kerültem és betettem a farkam. A hüvelykujjamat megnyaltam majd a popsiját kezdtem izgatni. Nehezen ment ezért újból megnyálaztam. Így már sikerült bedugnom a popsijába. Éreztem az ujjammal a farkam. Olykor kivette a farkam és a csiklóját izgatta vele. Már alig bírtam. Újból megnyaltam az ujjam és tövig dugtam a farkam. Éreztem nem bírom tovább és beleélveztem. Őneki még nem volt jó ezért még mozogtam egy kicsit majd a hátára fektettem és a nyelvemmel kezdtem izgatni a csiklóját. Megfogta a fejem és irányította, hogy hol nyaljam a punciját. Lefele tolta a fejem és benyaltam a puncijába. Éreztem a saját krémemet amely keveredett a Ő nedveivel. Mélyen benyaltam a punciba és a nyelvemmel dugtam tovább. Éreztem, hogy már nagyon közel van ezért a csiklóját kezdtem nyalogatni. Nem kellett sok hatalmasat élvezett. Miközben pihegett még puszilgattam, nyalogattam a punciját, a combját. Végül megcsókoltam és aludni tértünk....
Margitszigeten a sötétben séta és a nejem lecumizott ,egy fiatal csapat meg nem mesze tőlünk piált meg vizipipa stb.
heló.800 km távolság köztünk.web cam.faszverés és maszti.

Az igaz, hogy van valami isteni megérzése a csajnak, pontosan tudja mikor kell lassítani, vagy éppen gyorsítani! Valahogy egy hullámhosszon vagyunk, mindig azt akarja amit én!
De azért vannak hiányosságai hidd el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 08. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 08. hétfő 09:55

Törölt felhasználó (7767)

Az azért jó: céltudatos csaj, mindig tudja, mit akar(sz)!!!

Éjjeli dugás, alvásból felébredve...nagyon jó volt félálomban csinálni

Az azért jó: céltudatos csaj, mindig tudja, mit akar(sz)!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 08. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 08. hétfő 09:45

Törölt felhasználó (884007)

Ciki vagy nem, nekem tegnap este csak Marcsa maradt...

Ciki vagy nem, nekem tegnap este csak Marcsa maradt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 08. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 08. hétfő 09:39

Törölt felhasználó (7767)

Ez volt!Nyamiiii!!!

Ez volt!Nyamiiii!!!

Szimpla...kis csalogató villámmenettel
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 18:48

Törölt felhasználó (818842)

Duplaszopás életemnek
<3

Duplaszopás életemnek
<3

oltári orgia

Bátraké a szerencse
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 13:54

Törölt felhasználó (829619)

Végre,végre jött tegnap egy igazi hús-vér pár,és mertek is szexelni velünk,a két lány istenien kinyalta egymást,öröm volt nézni,és simogatni,csókolgatni őket,nem akartuk szétválasztani,mert majd megették egymást,de utána adtunk nekik rendesen,csak ne lett volna ennyire meleg,folyt a víz mindenhonnan,de megérte.Köszönjük nektek kedves Ceglédi pár

OFF
Szegfűszeg illóolaj...
Attól elmúlik 1-2 perc alatt.
ON (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 18. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 18. kedd 07:47
Szegfűszeg illóolaj...
Attól elmúlik 1-2 perc alatt.
ON (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 18. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885898)

Fogfájás

egészségetekre
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 13:54
Törölt felhasználó (829619)

Végre,végre jött tegnap egy igazi hús-vér pár,és mertek is szexelni velünk,a két lány istenien kinyalta egymást,öröm volt nézni,és simogatni,csókolgatni őket,nem akartuk szétválasztani,mert majd megették egymást,de utána adtunk nekik rendesen,csak ne lett volna ennyire meleg,folyt a víz mindenhonnan,de megérte.Köszönjük nektek kedves Ceglédi pár

Fogfájás