Egy kis hancúrozás.

Igen kiejtették magukat! Hála istennek engem itthon eljuttatott a csúcsra a feleségem!
Online póker. Jó helyen álltam két teremben is, aztán megszakadt a kapcsolat. Utána ideg baj.
este semmi,DE reggel arra ébredtem ,hogy a farkam az asszony szájában van.
Páromat bejárattuk,rég volt a pinájában két nagy eres fasz. Sikerült,klassz volt !!!
semmi

punci+ popsi

Jól megdugtam a páromat, miközben arról fantáziáltunk, milyen jó volna egy gruppen.

Leszopott a felesegem aztan kefeltunk egy hatalmasat!
Szilveszter.
elaludtam majd arra ébredtem,hogy a feleségem szopja a farkam egy pillanat alatt keményre szopta majd felkínálta a popsiját és seggbe basztam nagyot élveztünk majd szundi
Meló :-(
Nyert a 49ers!

a párom feküdt a hátán az ágyon,én a hasán háton miközben a farka a puncomban volt és alulról mozgott bennem közben felváltva simogattuk a csiklómat miközben markolta a mellem,és csókolta a nyakam,és fülem így élveztem el először én majd ő utánam.. jó volt.

Brutálisan jó popsi szex

Törölt felhasználó (831740)

Brutálisan jó popsi szex

Pont egy hete, a párommal pesten egy félórát egymásnak szenteltünk az ALLE pelenkázójában! Magunkracsuktuk, és mindent bele! Falnak támasztva hátulról! Remegő lábbakkal jöttünk ki!

A párom az oldalán feküdt az ágyon háttal nekem. Én szintén az oldalamon mögötte. Előszőr finoman megujjaztam a punciját. Majd kicsit simogattam a popsiját a farkammal végül megdugtam miközben a melleit markolásztam. Ebben a pózban élveztünk el minda ketten. Én a punciba lőttem mjd 10-15 mp múlva ő is elélvezett.
Későn értem haza, feleségem már aludt. Hozzábújtam hátulról, lassan simogattam a popsiját, cicijét. Csókolni kezdtem a nyakát majd folyamatosan haladtam lefele a gerince mentén. Végigcsókoltam, nyaltam a popsiját. Megfordultam, szétnyitottam a lábát és hátulról kezdtem nyalni. Lassan ízlelgettem a popsitól a csiklóig és vissza. Nyelvemet bele-bele dugtam a popsijába, puncijába. Hamar elélvezett. Farkam eddigre keményen állt és azonnal tövig dugtam a még élvező puncijába. Ezt imádja. sem kellett sok már de nem akartam beleélvezni. Hátrébb húzódtam és hagytam, hogy a farkammal izgassa a csiklóját. Így élveztem el, beborítva a punciját. Tudta, hogy mit akarok. A fejemet a puncijához húzta és addig nyaltam még el nem élvezett újra.
semmi...