Farok veres most melo este mdgint farok veres Aszod fele valaki
Péntek este megjöttek a barátaink No-ból. Szombat estig maradtak de sajnos akkor el kellett menniük. Óriásiakat szexeltünk mindenféle felállásban. Aztán pihengettünk, de ma a friss emlékek hatására a párommal csináltunk egy 69-es partit. Isteni volt.
kicsit elvoltam,
buli, dizsi, szex

Sziasztok,tegnap életünk egyik legszebb szexuális élménye volt,eljött egy pesti 40 éves biszex fiú hozzánk,és egy nagyon szenvedélyes éjszakát töltöttünk hármasba,kb 4 óra hosszába,egy fél órás pihenővel.Az első igazi fiús biszex élményünk volt,és nagyon jól sikerült,reméljük,átélhetjük még többször is vele......Köszönjük GG !!!!!!!!!!
Tegnap este? Egy kis Webcam szex egy távoli házaspárral akikkel nagyon jó a kapcsolat, de most külföldön élnek.

Sziasztok en szívesen mennek !!!!
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2015. 02. 08. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 08. vasárnap 19:41

Tegnap ? Hárman is hintába tettek ! Lebeszélt randit pénteken le mondta az egyik,influenzás lett ! Van ilyen ! Úgyhogy itt a társkeresőben feldobtunk egy hírdetést. Volt is jeletkező egy jó pár ! Egy szinpatikust kiválasztottunk. Sajnoss a többieknek azt kellett írnunk ""meg van a játszótárs "" ! A nyertesünk este 5-kor mondta le mert az apukája beteg lett ! 2:0 jött még egy jelntkező!(az isten kűlte) lebeszéltük jön ! 9-10 körül!
Fürdés ,készülődés 9- re mindketten puccba vágtuk magunkat! vártunk 10-ig aztán megnéztük el sem olvasta az utolsó üzit! 3:0 Így kétszemélyes bulit csaptunk! Mareggel szabadkozott egy üzenetben, de mi attol hoppon maradtunk!
Ennyi kamu meg átverés után, kiben lehet bízni???
Fürdés ,készülődés 9- re mindketten puccba vágtuk magunkat! vártunk 10-ig aztán megnéztük el sem olvasta az utolsó üzit! 3:0 Így kétszemélyes bulit csaptunk! Mareggel szabadkozott egy üzenetben, de mi attol hoppon maradtunk!

alvás

Az első orális élményem!
Kicsit maradibb vagyok és csak most találtam egy olyan fiút aki méltó lehet rá, 5 hónap után
Állatira izgultam, eddig csak kézzel csináltam neki, de annyira tetszett, hogy tetszik neki hogy abban reménykedtem hogy sosem lesz vége, minden percét élveztem.
Kicsit maradibb vagyok és csak most találtam egy olyan fiút aki méltó lehet rá, 5 hónap után

Állatira izgultam, eddig csak kézzel csináltam neki, de annyira tetszett, hogy tetszik neki hogy abban reménykedtem hogy sosem lesz vége, minden percét élveztem.
Szeretkeztünk,szinte minden pózt kipróbáltunk,nagyon jó volt.Imádom ahogy élvez

Törölt felhasználó (903848)

tegnap este? rántott hús meg sült krumpli
semmi
Tegnap ? Hárman is hintába tettek ! Lebeszélt randit pénteken le mondta az egyik,influenzás lett ! Van ilyen ! Úgyhogy itt a társkeresőben feldobtunk egy hírdetést. Volt is jeletkező egy jó pár ! Egy szinpatikust kiválasztottunk. Sajnoss a többieknek azt kellett írnunk ""meg van a játszótárs "" ! A nyertesünk este 5-kor mondta le mert az apukája beteg lett ! 2:0 jött még egy jelntkező!(az isten kűlte) lebeszéltük jön ! 9-10 körül!

tegnap este? rántott hús meg sült krumpli
Csak nehogy egy meleg partnerkeresőről hívjanak, ahova a csajszi feldobta a számot.
(Ez egy válasz Alkossunk üzenetére (2014. 12. 27. szombat 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 27. szombat 10:44

Nem az a kérdés mi volt, hanem hogy mi lesz?
FIGYELEM URAIM!
Szeretne valaki ingyenesen sex chatelni?
Egy csaj megszivatott és most visszaszivattam a neten, ám most mobilszámot kér.
Szabad a pálya, ha valaki megírja a mob. számot amin nem bánné ha a csaj bejelentkezne és tévkielégítést kérne, meg adna, elsősorban SMS-ben fog jelentkezni sztem, - mert ennyire sikerült bepörgetni - akkor várom, ma du. 4-ig lehet jelentkezni. Lehetőleg titkos szám legyen, mert a fantom társkereső Tibor neve nem egyezne a jelentkező nevével... és ki tudja, hátha lesz annyi esze, hogy legalább megpróbálja megnézni kié a szám - bár már egy hete tart a dolog de még csak gyanút sem fogott. Komoly jelentkezőnek adok mailcímet, hogy a megguglizni se lehessen a számot. 33 éves pénzügyes, értelmes menő csávót kell alakítani aki szereti a durva szexet és a beszédet és hosszasan szeret kefélni
FIGYELEM URAIM!
Szabad a pálya, ha valaki megírja a mob. számot amin nem bánné ha a csaj bejelentkezne és tévkielégítést kérne, meg adna, elsősorban SMS-ben fog jelentkezni sztem, - mert ennyire sikerült bepörgetni - akkor várom, ma du. 4-ig lehet jelentkezni. Lehetőleg titkos szám legyen, mert a fantom társkereső Tibor neve nem egyezne a jelentkező nevével... és ki tudja, hátha lesz annyi esze, hogy legalább megpróbálja megnézni kié a szám - bár már egy hete tart a dolog de még csak gyanút sem fogott. Komoly jelentkezőnek adok mailcímet, hogy a megguglizni se lehessen a számot. 33 éves pénzügyes, értelmes menő csávót kell alakítani aki szereti a durva szexet és a beszédet és hosszasan szeret kefélni

Nem az a kérdés mi volt, hanem hogy mi lesz?
FIGYELEM URAIM!
FIGYELEM URAIM!

DL swinger klub érdekes élmény volt így elsőre
Folytattuk a hétvégi lamúrt,már lefekvéshez készülődtem,a párom fürcsiből jött és ledobta a köntösét az ágy mellé.Be vagyok izgúlva nagyon,mondta,rám mászott ,a puncija tocsogott a nedvtől
Picit ujjaztam,izgattam és hatalmasat lovagolt a farkamon

kivertem a farkam,mint minden este