Nem csak látványnak jó..
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 30. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 30. vasárnap 07:40
Törölt felhasználó (7767)
Tényleg, milyen látvány lehet, ha egy forró falloszon végigcsurog?
Hmmmm...
Korán lett reggel...
Korán lett reggel...
ki mikor fekszik....
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 30. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 30. vasárnap 09:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 30. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
Hmmmm...
Korán lett reggel...
Korán lett reggel...
Szerda estig semmi.. elutazott a Kedvesem
sziasztok
..hááát.tegnap este?khm..megismerkedtem egy imádnivaló,értelmes pasassal
.khm
khm...a részleteket fedje jótékony homály
...
..amugy moncym.....rég láttalak emil formájában..pedig amint látom,jó a net...
..hááát.tegnap este?khm..megismerkedtem egy imádnivaló,értelmes pasassal
.khm
khm...a részleteket fedje jótékony homály
...
..amugy moncym.....rég láttalak emil formájában..pedig amint látom,jó a net...
szeretem a cicákat :)))))))))))))))))))) meg a gazdájukat is:)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 29. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 29. szombat 16:33
Az nem vagyok...
de állatbarát az igen...
van egy aranyos kiscicám
de állatbarát az igen...
van egy aranyos kiscicám
csak nem kipróbálnád?
2005. 01. 30. vasárnap 09:59
Hmmmm...
Korán lett reggel...
Korán lett reggel...
Én tegnap oráliasan kaptam gyógykezelést, melyet anális élvezetek kísértek. Teljesen meggyógyúltam? Nem!! Beteg akarok lenniiiiiiiiiiii..... :)
A cicát már kicsit unom, szívesen neked adom
Mit is kéne kipróbálnom?
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 01. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit is kéne kipróbálnom?
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 01. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos semmi,történhetne már valami.Kicsit uncsi.
pussz mindenkinek.
pussz mindenkinek.
én speciel véget vetettem egy 3 hónapos kapcsolatomnak, mert a lány nem tudott köztem és a barátja között dönteni 2 hónapos gondolkodás után. annyira megsértettem szegényt ahogy soha sem akartam, valszeg megszakad a szíve, de másképp nem lehet boldog se ő se én, csak ha elválunk.
töltöttem vele 1 csodálatos hónapot, az utána következő kettőben meg reménykedtem. elmúlt, ez van :) már kihevertem, többet nem tud megbántani. sírtam miatta rengetegszer, többször nem fogok :) amúgyis van valaki akinek a vállán kisírhatom magam.
köszönöm :) igyekszem. és megbecsülöm, hidd el.
szombat óta semmi nem történt velem éjszaka.. na de ma már királyság lesz... végre
annál egyébként nincs rosszabb amikor szerelmes vagy valakibe, ő is szerelmes beléd, de mégsem téged választ, majd 1 hónap után azt mondja hogy tényleg rosszul döntött de most már mindegy. ez történt velem.
"Lett volna okon otthagynom a barátnőmet, de mivel túl sokba került már eddig nekem,mind érzelmileg,mind anyagilag úgy döntöttem lesz ami lesz vele maradok."
Ezt a mondatodat ha elolvasná a barátnőd garantáltan Ő úgy döntene, hogy útilaput kötne a talpadra....
Egyszerűen az ilyen pasikat megtudnám fojtani... már bocs... csak azért mert már sokba került érzelmileg és anyagilag ezért lesz ami lesz vele maradsz... mondhatom szép...
Ezt a mondatodat ha elolvasná a barátnőd garantáltan Ő úgy döntene, hogy útilaput kötne a talpadra....
Egyszerűen az ilyen pasikat megtudnám fojtani... már bocs... csak azért mert már sokba került érzelmileg és anyagilag ezért lesz ami lesz vele maradsz... mondhatom szép...
Kedves Tom !Örülök,hogy megérted a problémát és köszi ,hogy segiteni akarsz élek a lehetőséggel."Szeretnék sirni a Válladon" akkor megnyugszom "Tudom" pussz.....
Má bocs! Ahogy Te is fogalmaztál.. ez egy nyílt fórum, bárki bármikor hozzászólhat!
Ha jól értelmezem amit írtál Veled tette a barátnőd???? És a faterja???? Ezt mind elviseled és lesz ami lesz folytatod... hát áldásom rá...Legközelebb késsel a hátadban írsz a fórumban??? A szerelem vak az igaz, de ennyire nem lehet az!
Egyébként Nekem sem minden happy, csak tudni kell tovább lépni..
Ha jól értelmezem amit írtál Veled tette a barátnőd???? És a faterja???? Ezt mind elviseled és lesz ami lesz folytatod... hát áldásom rá...Legközelebb késsel a hátadban írsz a fórumban??? A szerelem vak az igaz, de ennyire nem lehet az!
Egyébként Nekem sem minden happy, csak tudni kell tovább lépni..
Ja amúgy e topic címe: "Mi volt tegnap este?"
valszeg az én hozzászólásom váltotta ki az egészet, sorry :) dehát ez volt tegnap este.

kuklukszklán

Szex_hunting
Iveta