Fáradtság, alvás...
Tóparti ház első emeletén kint a teraszon este finom lágy szellő fujt meg egy két járokelő sétált arra de cselég sötét volt már.Ő a korláton könyökölt én meg hátulról támadtam isteni volt.
Pizza meg sör!
SZOMBAT!
fehér csukjában ugráltok egy bazinagy kereszt körül?
majd mos mi lesz holnap leirom
[ #finom]
[#f inom]

Elaludtam a gyerekszoba közepén... Hiába, no; "ez az öregség, ez az öröklét..."

kikötözés szemlekötés iszonyú nagy élvezés szerintem!!
Szia:-) Szerintem vették a lapot, hogy részletes beszámolókat várunk és ennek fényében az ilyen közlések, hogy "jujj, de jó volt" meg "jajj, de nagyon megszeretgettem valakit" elszürkültek s most erőt gyűjtenek valami színesebb megfogalmazáshoz
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)

En sem dicsekedhetek.
Egy k***a nagy esonel es egy kezdodo hulesnel egyeb nalam sem tortent. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy k***a nagy esonel es egy kezdodo hulesnel egyeb nalam sem tortent. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Senkivel semmi nem történik mostanában? Vagy ne dicsekedjek annyit?

Huhh... mi volt!!!
BL döntő!!!
BL döntő!!!
ismét csak köcce
vmi nő is meggratulálhatna ágyilag

kösz tom, de már nincs több

Maradjunk csak a 658-as nŕl!!!
Mŕr csak egy problema maradt, hogy čn csak
uveges sort iszom..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 23. hétfő 23:30
uveges sort iszom..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Egy kis bocsánatos , törleszkedő csalafintaság csak volt akkor a dologban....:)))
Egy kis bocsánatos , törleszkedő csalafintaság csak volt akkor a dologban....:)))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 23. hétfő 23:20

Valňban ugylŕtszik nem jňl figyeltem meg,
de utŕna kicserčlted a mŕsikra!
Vagy akkor mŕr sokat ittam.:)
Vagy akkor mŕr sokat ittam.:)
Valňban ugylŕtszik nem jňl figyeltem meg,
Vagy akkor mŕr sokat ittam.:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 23. hétfő 23:18
Vagy akkor mŕr sokat ittam.:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Na, látod?!!!:)))