Ne a süti nemesedjen, hanem a p...id nedvesedjen:-). Bár ahogy ismerlek azzal nincs gond.
Akkor itt az idő. Legalább lesz itt téma holnap is:-)
Is. Csak nagyképüsködtem. Kollégákkal voltam. Igazi pöcsök, jó fiúk (csak álmodoznak valami frissítésről). Mi van a sütimmel:-)?
Huvatalosan csak maszti...
Gondolhatod, 4 napig nem voltam otthon. 19- 02 ig nyaltuk, faltuk egymást. 4 orgazmus után elájultunk. A szomszéd megint kopogtatott...
Lehet még élvezték is.
Legalább nem lett volna mosogatnivaló tányér...
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 16:39

Még csak az kellett volna, hogy neki álljon teríteni az ebédhez!!

Dehogynem sokáig mondogatta, hogy nem tudjátok van itthon fagyi? Azóta zárjuk a helyiségeket:-)
Még csak az kellett volna, hogy neki álljon teríteni az ebédhez!!
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 16:29

Látod, Én már jártam úg, hogy az anyós bejött a konyhába és az aztal foglalt volt (mármint mi franciáztunk rajta). Olyan zavarba jött, hogy ki sem ment egyből hanem ivott egy pohár vizet. Közölte, hogy ebéd előtt vagyunk és kiment...
Látod, Én már jártam úg, hogy az anyós bejött a konyhába és az aztal foglalt volt (mármint mi franciáztunk rajta). Olyan zavarba jött, hogy ki sem ment egyből hanem ivott egy pohár vizet. Közölte, hogy ebéd előtt vagyunk és kiment...
Alvás.

Még ez a jobbik eset...

És.... Meséld tovább Ő is beszált? Vagy mi lett a vége?
Ha tőlem, ?-ed? én,sosa!nem fogyasztom alkoholt & nem is,dohányzom a mindennapi szeretkezésről irok ,itt!Tegap ,is kényesztettett férjem

hanyadik feles után?
ISTENIEN ÉREZTEM MAGAM !!!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...hát kedvesem nem mondta, hogy terepgyakorlatra visz...papucsban indultam....ha szól bakancsot veszek fel....

Merre tévelyegtél? Kutyát ne má a sínek között sétáltass

Csillagos volt az ég...bár picit hűvös... De a forróság győzőtt...