Első körben ujjal kerestem G pontot az itt olvasott alhas nyomásos módszerrel, ezután párom szájában kerestük az én G pontomat. Jelentem mindkettő megvan.
Nálunk semmi....de ma este lesz !

Chris!
Nem küldenél mélben képeket? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 09:30
én is,kimerült voltam ,és "szintén zenész... nikuc:)))"na,de ma !...
Nem küldenél mélben képeket? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia:) Annyi van rólam ,fenn a muff-ban ! Husi figyeld a frissitést
Jön a meglepi
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

OK, nézegetem:-)
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 09:38

Szia:) Annyi van rólam ,fenn a muff-ban ! Husi figyeld a frissitést
Jön a meglepi

Tegnap semmi. Elötte semmi, s elööte is nagyon rég. Na de ma már talán remény hogy holnap lesz. Pedig itt van mellettem. Álomkóros. Havi négy szerintetek sok vagy kevés? Nekem naponta kéne annyi amennyit havonta kapok. Most legyek hűséges s öregkoromban elátkozom magam az elmulasztott lehetőségek miatt, vagy tegyem amire vágyom, s ezekután kócosan járok ( nem nézek tükörbe).Nekem kevés a heti két perc!!!!
Azt hiszem nalatok nagy baj van,havonta 4*,ez nem normalis
Na ez az....Mindig jól beválasztanak a fárfiak...! Bezzeg velem nem lenne ilyen gondod!
szerintem nem fogod sokáig bírni és megcsalod egy tündéri, érzéki nővel, akinek talán lelkivilága is nagyobb, mint a párodnak! De joggal érezheti a szeximádó hölgy, hogy kihasználod. Pedig esetleg pont ő érdemelné ki jobban a tiszteletedet, mivel adni akar..És pont ez a boldogság kulcsa: a feltétel nélküli önzetlenség.
Lehet, hogy nem érted, de életem során mindig szembesültem ezzel! (túl közelről sajnos)
szerintem nem fogod sokáig bírni és megcsalod egy tündéri, érzéki nővel, akinek talán lelkivilága is nagyobb, mint a párodnak! De joggal érezheti a szeximádó hölgy, hogy kihasználod. Pedig esetleg pont ő érdemelné ki jobban a tiszteletedet, mivel adni akar..És pont ez a boldogság kulcsa: a feltétel nélküli önzetlenség.
Lehet, hogy nem érted, de életem során mindig szembesültem ezzel! (túl közelről sajnos)
Mi van itt? Sehol semmi? Ezek még a tavaszi fáradtság jelei, vagy ennyire nem jó a szex?!
Ha én azt elmesélném.....

Meséld! Kiváncsi lettem.

nálam a vörös hadsereg
de nem akadáj
meg őőőőőőőőőőőőőőőő& #337;őőőőrülök a szexért

Le a vörösökkel!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 13. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 12:55

nálam a vörös hadsereg
de nem akadáj

Tedd,angyalka,mi meg örülünk neki,fökent ha kepet is küldesz rola
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 13. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 12:55

nálam a vörös hadsereg
de nem akadáj

Tegnap se! Most meg kitört nálunk is a vörös forradalom, úgyhogy 4-5 nap megint semmi. úgyhogy 0,75/hét. Nem volt ám ez mindig igy,napi 2-3 megvolt sőt néha több is, de hát az igények változtak.
Eperkelyhecske- hidd el nem járnál velem rosszul, hisz én itthon is adni akarok, de hiába. Ha valaki nem éhes nemkell neki a legfinomabb falat sem. Nem fogom kihasználni azt a leendőt, mert nálam első a hölgy! Én addig el sem megyek még Ő legalább 3-4 szer. Ez mindig is igy volt, s igy is lesz még pöfög a kismozdony.
Na azthiszem elkezdem nézegetni a partnerkereső rovatokat mert már túl sok a gőz, s félek hogy felrobban a mozdony kazánja.
Kellemes szexet mindenkinek s utánna szép álmokat
Eperkelyhecske- hidd el nem járnál velem rosszul, hisz én itthon is adni akarok, de hiába. Ha valaki nem éhes nemkell neki a legfinomabb falat sem. Nem fogom kihasználni azt a leendőt, mert nálam első a hölgy! Én addig el sem megyek még Ő legalább 3-4 szer. Ez mindig is igy volt, s igy is lesz még pöfög a kismozdony.
Na azthiszem elkezdem nézegetni a partnerkereső rovatokat mert már túl sok a gőz, s félek hogy felrobban a mozdony kazánja.
Kellemes szexet mindenkinek s utánna szép álmokat
Hát...alvázkutatási expedíció...a végén lelettel
, ami ma is folytatódott....

A fene egye meg semmi!! Értitek? SE ma se tegnap.Azért űlök most is a gép mellett.Aludni meg nem tudok,dolgozik a feromon.Egészséges irigység van bennem,és hiábavaló lenne erotikus képekkel segiteni rajtam.Sajnos nem sperma biztos a számitógépem.Most a lelki támasz is elég lenne....
Mint már olyan sokszor írtam,bátor tengerész a vörös tengeren is átkel!De heti 0,75öt nem lehet így sajnos áttérhettek a havi 3ra:).
Helyes! Nálatok legalább történik valami, nem mint itt sokhelyen olvastam. Én sem panaszkodhatom. Igaz a hétből még hátravan vasárnap, de eddig 6 napból hétszer sikerült. Ez egy nagyon jó hét volt.