Köszönöm. Igyekszem. Neked is hasonló jókat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 19:02
Törölt felhasználó (57133)

Azt kivánom neked,hogy legyél boldog....
Azt kivánom neked,hogy legyél boldog....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 18:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

De jó neked,csajszika
irigyelve vagy,de csak egészséges mértékig

De jó neked,csajszika
irigyelve vagy,de csak egészséges mértékig

Beszélgetés.....de nem sok eredménnyel...
Este:
Reggel:

Reggel:

Tegnap este... furcsa érdekes állapotban voltam... nagyon nagyon nagyon gyorsan telik az idő. Úgy eltelt egy év hogy szinte észre sem lehet venni! Éljük meg a mát...
FaSZpálcika:-)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 05. 16. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 12:13

Cekculásisan valószínűleg nem cserélnék veled,de erre miért most kellett rájönnöd,hogy nem a te csajod a legjobb az ágyban?Állapotosan vagy sem.Az élet francia nélkül,olyan mint a nyalóka fapálca nélkül!!Vagyis a terheességhez hozzá jár a sex mint nyalókához a fapálcika!!
Cekculásisan valószínűleg nem cserélnék veled,de erre miért most kellett rájönnöd,hogy nem a te csajod a legjobb az ágyban?Állapotosan vagy sem.Az élet francia nélkül,olyan mint a nyalóka fapálca nélkül!!Vagyis a terheességhez hozzá jár a sex mint nyalókához a fapálcika!!
(Ez egy válasz francia5 üzenetére (2006. 05. 16. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 11:57

Ezek szerint csak az én asszonykám nem szereti a franciát és asexet állapotosan.
Ezek szerint csak az én asszonykám nem szereti a franciát és asexet állapotosan.
Enyém Nej is nagyon kívánós volt pocakkal....
Mameg... minden éjjel önkiszolgálónak kell lennem:-(
Mameg... minden éjjel önkiszolgálónak kell lennem:-(
Csak csatlakozni tudok hozzád, terhesség alatt én is jobban kívántam, de ez így van a nehéz napok alatt is. Amúgy máskor se sokkal kevésbé.
Mostanában nem.Terhes az asszonykám.
Irigyellek.
Egészségetekre!!!!

Gyogyuljatok meg mihamarabb.Naon várom az uj sorozatot.Jóóóóók vagytok naon.
Nos már megint chat felületté vált e topic...

Gyogyuljatok meg mihamarabb.Naon várom az uj sorozatot.Jóóóóók vagytok naon.
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 14:16

éjjel ,nagyon hideget nyaltunk:) játék a jégkrémekkel
most, teázunk

Szia!
Csodás az uccsó sorod (is)
Főleg az utolsó képre izgultam be.... (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 14:16
Csodás az uccsó sorod (is)
Főleg az utolsó képre izgultam be.... (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

most, teázunk

most, teázunk

megjött,kösz,adnam mashova is de 1000 km valaszt el bennünket(sajna)csoook!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)