Látod, milyen jó, amikor valaki kedvet csinál valamihez! :))))))

Meghültél? Szortyogsz? Akkor törülj, nincs mit tenni! :))))))

Itt már megbocsájtottak neki a szobatársak...:)))))

Közben a "hálás" utókor ellopta alóla a széket...:)))))

Sziasztok! Én és a haverom az éjjel jól elkaptunk egy fősulis csajt:) Buliban szedtük fel és a kb éjjel 2 körül elmentünk vele a lakására (albérletben lakik, társai szerencsére haza nem voltak ott), jól megdugtuk, leszoppatuk, a végén pedig belement abba hogy kikötöttük egy székhez, leszopattuk, arcára vertük aztán pedig várta hogy kioldozzunk, de nagy megdöbbenésére távoztunk tőle és ott hagytuk a székhez lekötve:)))) a képen lévő székhez kötöttük ki övekkel, és redőnyzsínorral:))) el tudjuk képzelni hogy mikor a lakótársa hazaér és rátalál lekötve a székhez és rászarádt gecivel az arcán:)))

finom kis sex
Baccus..... hát nem kirítam Apánál h. nyissa újból a VB 2006-ot???? Erre itt írkáltok

Sokszor elmondtam, de a szakmámhoz tartozik, hogy ahányszor kell, annyiszor ismételem el :))))
A kepfeltoltes.hu-n mindig a "direkt link a képhez"-ben megjelent URL-et kell pontosan bemásolni. A te beszúrásodban bennemaradt a /view/, ami megakadályozta, hogy a képed a GG-n megjelenjen. ÜdvKatinka (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 13. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A kepfeltoltes.hu-n mindig a "direkt link a képhez"-ben megjelent URL-et kell pontosan bemásolni. A te beszúrásodban bennemaradt a /view/, ami megakadályozta, hogy a képed a GG-n megjelenjen. ÜdvKatinka (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 13. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem jelenik meg soha 1 kép se amit beszúrok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 16:48
Törölt felhasználó (7767)

Nézd meg a VB-topikban, hogy a kis piros keresztjeid miket takartak! :))))))))
A pofáraesés a pakliban mocorog, majd elválik, kinek lesz hozzá szerencséje! :))))))
Egyébként a Magyar-Horvát koprodukcióért én is szurkolok. :) (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 16:41
Egyébként a Magyar-Horvát koprodukcióért én is szurkolok. :) (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

nagy pofáraesés lesz(remélem)braziloknak, horvátok már tavaly 1-1 et játszottak velük, remélem este büntetés lesz :-D (márcsak a közös Magyar-Horvát EB rendezés promotálása érdekében is)
Nézd meg a VB-topikban, hogy a kis piros keresztjeid miket takartak! :))))))))
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Két szép kis csoportkép :-D

(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 13. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

nagy pofáraesés lesz(remélem)braziloknak, horvátok már tavaly 1-1 et játszottak velük, remélem este büntetés lesz :-D (márcsak a közös Magyar-Horvát EB rendezés promotálása érdekében is)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 16:31
Törölt felhasználó (7767)

Köszönöm. Hajrá BRAZILIA!

és nem is akarsz-szeretsz egy meccset többedmagaddal nézni?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 16:24

Aham...otthon, ágyból:-)
Nejem meg közben foglalja el magát:-)
Upsz, ez itt ugyan OFF, és ezért elnézést, hirtelen a VB-topikban éreztem magam....Sorry. ÜdvKatinka
Köszönöm. Hajrá BRAZILIA!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

este 9-kor!
Mikor kezdődik a horvát-Brazil?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 13. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 16:24

Aham...otthon, ágyból:-)