Mi volt tegnap este? Ma már nem fontos, de mi lesz ma este?

Van nimfomániás topic... ki-ki elmondta a véleményét, jó böngészést :)
(Ez egy válasz Ambulance üzenetére (2006. 06. 30. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek mi számít már nimfomániának?
nna ,hát én már nagyon rá vgyok kattanva a szexre ,nekem már az ,is sok ,ha EGY NAP kimarad
sztem ,ma szét szedem ágyat vagy akármit

Mondtam én!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 27. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 27. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este egy nagyot sexeltünk a párommal a szőnyeg közepén.Nagyon jó volt!!!!
Régen élveztem ekkorát!!
Régen élveztem ekkorát!!
Kurva meleg...:S
Én ennek örülök kiscsacsi
Szia

Rosszalkodtunk:-)
És végre nem én voltam a kívánósabb!
És végre nem én voltam a kívánósabb!

A múltkori (1619) óta semmi?
Azt nagy örömmel olvastam. Ne csöggedj! Kitartás!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 09:41

Gratulálok!
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-(
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-(
Csütörtök éjjel óta nem...
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi. Te nem...úgyértem...te nem...szexelteél az utóbbi időben??
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Gratulálok....soxor?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este... hm... jókat élvezkedtem!

Gratulálok!
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-( (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:59
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-( (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sem panaszkodom. Egész héten minden esténk a szex körül forgott. Jókat dugtunk, hatalmassakat élveztünk!!
A tegnap estét elbírnám viselni sűrűbben... Azért szép az élet, csak tudni kell élni...

Én sem panaszkodom. Egész héten minden esténk a szex körül forgott. Jókat dugtunk, hatalmassakat élveztünk!!
Hmmm! Kellemes éjszakád lehetett!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 11:07

Végre!!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
és a szomszédok elkezdtek hangoskodni:-)
Pedig éjfélkor nem szoktak!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
és a szomszédok elkezdtek hangoskodni:-)
Pedig éjfélkor nem szoktak!
akkor nem érdekelt semmi más csak ö. még csak azt sem tudtam mi az álmosság
A lenyeg az, hogy amikor a muszert sajtoltad akkor nem voltal almos!
(Ez egy válasz morandi üzenetére (2006. 06. 24. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 10:34

ha netán tul rövid bocsi de álmos fejjel ennyit tudtam kisajtolni magamból.