Hmmm! Kellemes éjszakád lehetett!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 11:07

Végre!!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
és a szomszédok elkezdtek hangoskodni:-)
Pedig éjfélkor nem szoktak!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
és a szomszédok elkezdtek hangoskodni:-)
Pedig éjfélkor nem szoktak!
Én sem panaszkodom. Egész héten minden esténk a szex körül forgott. Jókat dugtunk, hatalmassakat élveztünk!!
A tegnap estét elbírnám viselni sűrűbben... Azért szép az élet, csak tudni kell élni...

Gratulálok!
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-( (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:59
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-( (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sem panaszkodom. Egész héten minden esténk a szex körül forgott. Jókat dugtunk, hatalmassakat élveztünk!!
Tegnap este... hm... jókat élvezkedtem!

Gratulálok....soxor?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi. Te nem...úgyértem...te nem...szexelteél az utóbbi időben??
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Csütörtök éjjel óta nem...
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A múltkori (1619) óta semmi?
Azt nagy örömmel olvastam. Ne csöggedj! Kitartás!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 09:41

Gratulálok!
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-(
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-(
Rosszalkodtunk:-)
És végre nem én voltam a kívánósabb!
És végre nem én voltam a kívánósabb!

Én ennek örülök kiscsacsi
Szia

Kurva meleg...:S
Tegnap este egy nagyot sexeltünk a párommal a szőnyeg közepén.Nagyon jó volt!!!!
Régen élveztem ekkorát!!
Régen élveztem ekkorát!!
Mondtam én!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 27. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 27. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nna ,hát én már nagyon rá vgyok kattanva a szexre ,nekem már az ,is sok ,ha EGY NAP kimarad
sztem ,ma szét szedem ágyat vagy akármit

Szerintetek mi számít már nimfomániának?
Van nimfomániás topic... ki-ki elmondta a véleményét, jó böngészést :)
(Ez egy válasz Ambulance üzenetére (2006. 06. 30. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi volt tegnap este? Ma már nem fontos, de mi lesz ma este?

1655 törlés..
HASTÁNC + 6 menet orrvérzésig