De a Te csövedet ki cseréli?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 14:27

Nyugi fiúk... univerzális nő vagyok... megoldottam.. . egy cső cseréhez nem kell ide pasi

Nyugi fiúk... univerzális nő vagyok... megoldottam.. . egy cső cseréhez nem kell ide pasi

de mérges teccik lenni kolléga Úr!

jól van!
de ha esetleg nem boldogulsz szívesen segítek, csak, h Moncynak jó legyen (a világítása)
de ha esetleg nem boldogulsz szívesen segítek, csak, h Moncynak jó legyen (a világítása)
jól van!
de ha esetleg nem boldogulsz szívesen segítek, csak, h Moncynak jó legyen (a világítása) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
de ha esetleg nem boldogulsz szívesen segítek, csak, h Moncynak jó legyen (a világítása) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ehhez a poénhoz túl fáradt vok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor azért divat ott a Kojak frizura!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sötét.

Ne röhögtess, egy punciszőrnyit:-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
és szakmailag is értesz hozzá!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Napi betevő?
Mire gondolsz?
Amúgy csövedet már kicserélték? Mondtam, hogy segítek!
Tibi33: nem költeném semmiképp se kurvákra!
Ajándékot elfogadok, de nem fizetek érte:-P (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire gondolsz?
Amúgy csövedet már kicserélték? Mondtam, hogy segítek!
Tibi33: nem költeném semmiképp se kurvákra!
Ajándékot elfogadok, de nem fizetek érte:-P (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
te minden este leittasodsz,nem lehet hogy a babád ezért nem tol veled?Most meg újabban gyógyszer+pia hova is vezet ez?A pia pénzt neked nem véletlenül kurvákra kellene költened??Ez nem .aszogatás csak kérdezősködős tanács,bár kalácsom az nincs de tudok 1-2 jó kurvát ajánlani!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor megvolt a napi betevőd?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

2 nyugtató + 2 dl vodka...utána reset!
Alapban egy békés nyugodt kezelhető fazon vagyok, főleg, ha megkapom a napi betevőmet....
neoncsövekkel meg nem vívok, nem vok jedi:-) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 15:52
neoncsövekkel meg nem vívok, nem vok jedi:-) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Teee????? Hát olyan dührohamodat láttam a másik topicban... össze is törted volna a csövet sztem

Teee????? Hát olyan dührohamodat láttam a másik topicban... össze is törted volna a csövet sztem
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen segítek kicserélni..profi vok benne!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 29. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 15:11

Na.. hát elmentek Ti a sunyiba... Éééén meg kínlódok a neoncső cserével...

Na.. hát elmentek Ti a sunyiba... Éééén meg kínlódok a neoncső cserével...

mondjuk nem tegnap este, hanem ma reggel.... a kedvesek eljött velem dolgozni. sajnos-szerencsére kifogtunk egy többvonatos sorompót. de amíg vártunk se unatkoztunk, a kocsisor közepén gyorsan lecummantott!

tegnap este sexfilmet néztem közben kivertem a farkam és elmentem aludni