A tegnap elött tervezet 6-osból ismét csak egy jól sikerült négyes buli lett, a mai estét viszont regenerálódással töltöttük, csak összebujtunk és aludtunk párommal. (Hiába már öregszem:( )
Egyedül alvás mert az acony dolgozott
munka, baxa meg. pedig terveim voltak :(((((
6órán keresztül?????BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Szerintem nem idő fügvénye!
mély álom...
Robin Cook: A kóma (fsz: Vad)
Nálam meg a Függetlenség Napja
Éjjel-kor érkeztem haza fürdés ,majd Barry White halkan szólt,és felsimogattam az asssssszonyt.Az első 5 percben még nem igazán volt képben!
Úgy a jó!!:)És akkpr jöhet a meghitt beszélgetés,
-Kész vagy?
-Miért felébredtél?
-Kész vagy?
-Miért felébredtél?
Egy jó nagy
Alvás
Alvás
Valami isten verte front! Alig aludtam valamit, lányom is felébredt mert beteg lett, ezek után második menetre szólítom életem párját, mire csak hozzámbújik és alszik tovább. Valamit félre értett. De Ő bezzeg aludt!!!
Enyém most alszik:))
Voltam a nejemmel esti fürdésen!Azt hittem lesz valami utána de sajnos csak a víz szivott ki engem is:((
Nálam is front...
Kellett Nekem este időben ágybabújnom
Most meg már fő a húsleves
Tegnap este mi lett volna... beigli megsült, és agyon dolgoztuk magunkat a sarásonyfáért
Kellett Nekem este időben ágybabújnom
Most meg már fő a húsleves
Tegnap este mi lett volna... beigli megsült, és agyon dolgoztuk magunkat a sarásonyfáért
Ugyan az, bejgli, töltött káposzta kész, no sex!
majd a ma estére leszek kiváncsi!
A tegnap estéje végre összejött a hatos buli fergetegesen sikerült, most az ilyen jellegü bulikat egy időre fel kell függesztenunk mert a lányok töbsége pont az év végére viselik a nehéznapos bugyikat.
Így az evvégi buli teljesen szokványos eszem-iszom parti lessz. De majd jövőre!!!!
Így az evvégi buli teljesen szokványos eszem-iszom parti lessz. De majd jövőre!!!!
Szenteste vazeeeeeee:D

kuklukszklán

Hetyo87