tegnap este leestem a lépcsőről és túléltem egy horzsolással a térdemen. Mindenesetre utána gyorsan vissza kucorogtam az ágyba és elaludtam.
forró fürdő és nyugodt éjszaka!!
Semmi!!!!
Óóóóó Te segény...méé nem szótál nekem meg a Surdának...mi dugtunk wolna...
Pina!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Pina!

Tennap este???...hihihi...megnyírbáltam a szakállam...utána szeretkeztem a párommal...wagy csak álmomban??!!

tegnapelőtt este volt... érdekes... izgató izé. inkább le se írom, töröljétek a hozzászólást a faszra...
elvette az eszem a punci.
elvette az eszem a punci.

sex, sex, sex

sima popsidugás
Orfújás,köhögéscsillapitás,és még dugni se volt kedvem

egész hétvégén beleértve a tegnap estét is arra gondoltam hogy vajon hiányzok -e valakinek?amúgy a megszokott itthoni hangulat volt!
pakolás egy hétre kaja és ruha!és vártam hogy végre hétfő reggel legyen.

Bejött a párom és morcosan kérdezi megint fórumozol,mondtam neki ha van kedved ülj le nyugodtan a gép elé,sose szokott GGtnézni de most csak azért is leült és örömmel látta hogy itt pasik fotóit is lehet látni(szerintem egyik se olyan jó mint én
)

Sziasztok!
Egy kis izelítő a tegnap estémről...

Mi tegnap este itt a gg-n lebzseltünk egy darabig...megnéztünk pár amatőr videót, ráizgultunk és nekiláttunk a gyakorlatban megvalósítani pár figurát...kár, hogy még nincs kameránk
Ma, mivel megint itt vagyunk, valszeg ugyanez lesz...

Ma, mivel megint itt vagyunk, valszeg ugyanez lesz...

Ah, tegnap este szomszédolt a puncim!
Valahogy a szomszéd farka mindig zöldebb (izgalmasabb)...
Vagy hogy mondják ezt...
De ma este viszont pihentetnem kell egy kicsit a nyilásaimat a tegnap este miatt...
És még a szomszéd azt mondja, hogy nagyon mocskos nő vagyok...

Lementem a városba és a sötét lépcsősoron kifordult a bokám.Most + alig bírok lábraállni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 19. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 19. kedd 09:24

Törölt felhasználó (60564)

Mi volt...?
Mint hat hónapja mindennap...csak tegnap tényleg estére esett. (Bár ugyanolyan jó mint reggel vagy napközben.)

Mi volt...?
Mint hat hónapja mindennap...csak tegnap tényleg estére esett. (Bár ugyanolyan jó mint reggel vagy napközben.)

Szerencsére keresztanyám hamarabb lefeküdt,mint máskor---ezért nem "tyúkanyúskodott" Mögöttem;sajna' Én sem bírtam sokáig a fentlétet,ezért nem láttam (plátói) szerelmemet elégszer

Nekem jobb volt! Megleptem barátnőm egy kis saját gyártású vacsival. Aztán egy kis orál be melegítésnek, azt követően lefekvés előtt még egy kis lepedő akrobatika.
Tegnap este? 10-ig meló aztán alvás.... :S
De előtte éjjel volt némi "action" barátnőmmel. Azért csak némi, mert nem volt nálunk, gumi. De azért asszem' elég jól feltaláltuk magunkat!
De előtte éjjel volt némi "action" barátnőmmel. Azért csak némi, mert nem volt nálunk, gumi. De azért asszem' elég jól feltaláltuk magunkat!
Nagyon jól megmaszírozott a kedwesem...wow...
...mán rám fért...