Beszélni is lehet velük
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 01. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 22:29
Törölt felhasználó (4359252)

Igen , öket lehet kukkolni.gyakran jàrnak .most is voltak.ma Pénteken
Igen , öket lehet kukkolni.gyakran jàrnak .most is voltak.ma Pénteken
(Ez egy válasz freecee84 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 22:01

Köszönöm a furgonos párnak a látványt . Valamint mielőtt többen írnák ,hogy nem kommunikálnak.. de igen lehet velük beszélni csak tiszteljétek már meg őket ,hogy nem kopogtok be kismilliószor . Élvezzétek a látványt .. utána szóba fognak állni ha olyan a hangnem . Valamint szerintem nem a hölgyet illő leszólítani hanem a férfit és ha azt mondja oké a kommunikáció a hölggyel akkor lehet beszélgetni . Köszi mégegyszer
Sziasztok szepvolgyin lesz fent pár holgy ?
Sziasztok szepvolgyin lesz fent valski ?
Van pár most a reptérnél?
Köszönöm a furgonos párnak a látványt . Valamint mielőtt többen írnák ,hogy nem kommunikálnak.. de igen lehet velük beszélni csak tiszteljétek már meg őket ,hogy nem kopogtok be kismilliószor . Élvezzétek a látványt .. utána szóba fognak állni ha olyan a hangnem . Valamint szerintem nem a hölgyet illő leszólítani hanem a férfit és ha azt mondja oké a kommunikáció a hölggyel akkor lehet beszélgetni . Köszi mégegyszer
Albertirsa közelében vki?szabadban?
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumira?
Hely megoldható.
Hely megoldható.
Egy jó kis punci ma estére jó lenne.kinn a repcsitérnél .A Mercedes be dugnak de már sokszor láttam,párocska írjon rám ha van kinn
gyertek a reptérre
(Ez egy válasz hazaspar üzenetére (2025. 08. 01. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 16:50

Ma késő estére pesten keresnénk plussz egy hetero pasit harmadiknak cuckoldra, szexy milf kényeztetésére...
Ma valaki Bp es kornyeke?
Esetleg repter?
Esetleg repter?
Reptéren szopatna valaki?
Fiatal fiú vagyok
Fiatal fiú vagyok
Hello. .Mások rendszámait? És az miért jó nekik? Ott vannak a kiserdőnél nem? Mert irtam velük azt irja a pasija hogy a hölgy kicsit testes de lelkes. Látjátok őket ott vannak?
(Ez egy válasz parpar2936 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 21:08

Sajnos nagy kamu ez is. Masok rendszámait adják meg, de legalbb kint van
Sajnos nagy kamu ez is. Masok rendszámait adják meg, de legalbb kint van
(Ez egy válasz Bögöly üzenetére (2025. 08. 01. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 18:24

Ma este 20 óra körül megyünk reptérre, kis huncutkodashoz akinek van kedve, keressen minket
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Dabas környékén van pár aki kalandozna? Természetben? Privi
Fehérváron autós kaland?
szigetszentmiklóson hölgyet keresnek minden jóra
Ma este valaki közös hokira?
Ma estére párt, hölgyet keresek, szabadban kukkolnék vagy amit lehet.