Nagyfarkú aktiv bi pasi?? Ki szopatna szabadban???
Hétköznap reggeli vagy esti órákban Nyíregyházán vagyok elérhető, autóban vagy félre eső helyen szopnék, írjon akinek lenne hozzá kedve.
Alkalmi partnerem keresem (Hölgy-Pár)ma Szeged-Bp-Hegyeshalom vonalon.
budapest!!! ma egy autos kaland? vagy kiverni a csajom kepeire? skype: live:.cid.7980a28df3332093
Most valaki a szépvölgyi parkolóba?
Ma estére keresek autóval vagy hellyel rendelkező aktív srácot Bp-ről szexhez.
Én 28 éves passzív vagyok.
Én 28 éves passzív vagyok.

Nőiruhás férfiként (crossdresser) 05.08. Vasárnap este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is

Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Fejér megye környékén autós kaland valaki? Igényes aktív pasi vagyok.
Hétfön este autós kaland érdekel!
Sziasztok ma két bi pasihoz bi pár hely okk Bp
Szép napot! Szépvölgyin most reggel fél 8-8 körül valaki egy hokira?
Sziasztok 2 negyven éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párthoz a hölgy örömére. Kocsiba vagy mellette szívesen dugnánk szopatnánk a hölgyet. Vagy csak kidugja a popsiját mi meg használnánk. Írjátok privátott..
Autos ill szabteri kalandhoz keresek aktiv partnert ma 19 -ora utan.
Mezokovesd kornyeken.
Mezokovesd kornyeken.
Passziv vagyok, benne lennék aktív férfiakkal, pl gárdonyban
Ma valaki a szépvölgyi parkolóba?
Sziasztok. Ma dun Szépvölgyire jön fel hölgy volt pár? Igényes jo méretű pasi vok. Kukkolas v kényeztetés
Szepvilgyin par vagy bi ferfi 3 kor?
Sziasztok ! Az adatlapunkon leírt , dologhoz keresünk megbízható, ápolt és diszkrét férfit., 30-42 éves korig . Pest megyében vagyunk a szabadban megszokott hely van .
Bi érdeklődésű sráccal kurváznék ma, esetleg holnap. XV. ker Dunakeszi út.
Ma a szépvölgyi parkolóba kb 16 óra?