Reptérnél most??
Pesten valaki?
Reptérnél ma nagyfarkú pasi??
Monoron valaki?
Ki volt az a szánalmas figura aki tölünk kb. 50 méter távolságra verte a farkát az út közepén.
Nem írok autó típust vagy rendszámot. De elég szánalmas volt!!!! (Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem írok autó típust vagy rendszámot. De elég szánalmas volt!!!! (Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék veletek.
Sziasztok! Vasárnap kora reggel Szekszárd Csörge tó biszex férfi egy kis kalandra lenne valaki ? Írj privit!
Reptérnél
Sziasztok holnap vasárnap kora reggel kukkolnék játszanék igényes párokkal, emberekkel ,nyolcig bezárólag.Privátban keress ha gondolod 5-8 íg.
Sziasztok! Lányt párt keresnék. Adatlapom kitöltve,fotóval.
Utazni tudok. Tolna-Fejér megye..
Utazni tudok. Tolna-Fejér megye..
Sziasztok!
Szabolcs megye pár vagy hölgy?
Szabolcs megye pár vagy hölgy?
Szépvölgyin pár esetleg?
M3ason valaki kukkolna vagy közös oral?
Sziasztok.
Ma estére keresek macikedvelő pasik. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj nyugodtan!!!
Ma estére keresek macikedvelő pasik. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj nyugodtan!!!
Mai késő estére keresnénk !
( kb 0;30-0:45 ennek tudatában jelentkezz !) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna minket egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 40 éves, jó kiállású nem kövér srácot keresünk ( ne 2 méter légyszi ) . Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen ha jelentkezel . Addig természetesen ismerkedünk más platformon. Köszi
( kb 0;30-0:45 ennek tudatában jelentkezz !) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna minket egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 40 éves, jó kiállású nem kövér srácot keresünk ( ne 2 méter légyszi ) . Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen ha jelentkezel . Addig természetesen ismerkedünk más platformon. Köszi
Ma este lenne olyan hölgy, akár párként is, akinek nagyon lógós mellei vannak ès élveznè ha kènyeztetném,, ő pedig kivernè nekem?Ápolt, igènyes, gáláns pasi vagyok, káros szenvedélyektől mentes.Bp +50Km
Sziasztok! Vasárnap kora reggel Szekszárd Csörge tó biszex férfi lenne egy kis kalandra ? Írj privit!
Reptéren fiatal pasit szopnék
Most valaki a reptéren könnyíthetne rajtam.
Szia mai napra keresek párt vagy nőt (máskor is jó lehet )
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj

nyulipaar

PepsiPár