Dánszentmiklós 405ös út?pasi erre?
Holnap Miskolcon taliznék túráznék párokkal
Most szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Normál alkatú, 28 éves passzív vagyok.
Normál alkatú, 28 éves passzív vagyok.
Hölgy, Pár akik autókáznának velem írhat privit!
MA ESTE!!
MA ESTE!!
Sziasztok! Holnap a reptérnél párral kalandoznàk
Autós kalandra holnap reggel fehervaron vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Közös hoki Kaposváron?
Reptérnél valaki?
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Van valaki kint a reptérnél?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Hello! Valaki esetleg Tiszakécske és környékén aki talizna írj privátban köszi
Sziasztok! Most délután keresnék partnert autós szexre.
Szia Dunaföldvár on taliznek, minden Ben benne vagyok. 17/5 a farkam
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi haverkodás hoki_??????????? MAX 40 ig keresek
Mostanában aktív vagy uni, kölcsönös orálra vagy dugás is ok!
Helyem most van a XVII. kerületben, de van autóm is...
Csak jófarkú pasi érdekel! Passzívok és egyoldalúan szopni vágyók nem írjanak!
Helyem most van a XVII. kerületben, de van autóm is...
Csak jófarkú pasi érdekel! Passzívok és egyoldalúan szopni vágyók nem írjanak!
Most!
(Ez egy válasz Pusztabíró üzenetére (2023. 10. 03. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen TEVA környékén cumiztatnék!
Akarattya 16:00?
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék