Sziasztok. Ha lessz pontosan hol lessz, megírjátok privátba?
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 17:11

Egyenlőre még úgy néz ki este kb 9-10fele megyünk ki szépvölgyire párommal ahogy korábban írtuk bukkake partyt tartani, ha az időjárás nem szól közbe. Cél 10 vagy több pasi lenne, párok csatlakozását is szívesen vesszük, bukkake jelleggel heteró alapon. Ismétlem csak bukkake.
Sziasztok.
Ha tervezi pár, hogy ki néz ma este a reptérhez, vagy a szépvölgyire, szívesen csatlakozák, ha nem vagyok zavaró.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Ha tervezi pár, hogy ki néz ma este a reptérhez, vagy a szépvölgyire, szívesen csatlakozák, ha nem vagyok zavaró.
Reptér egyenlőre nagyon csendes
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:12

Sziasztok.
Köszönöm a tájékoztatást. Pedig ha igaz egy csodás pár készül ki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:15
Törölt felhasználó (4745826)
VIP

Reptér egyenlőre nagyon csendes
Sziasztok. Végül ki mentek? Ha igen, és nem vagyok zavaró, én is ki néznék! Beszéljünk privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 16:27
Törölt felhasználó (4717722)

Sziasztok, Bp-i bi pár vagyunk, ma este kilátogatnánk a reptérre, nem voltunk még , de szívesen megélnénk ott 1-2 kalandot. Hova érdemes menni és hány óra felé? Köszi a válaszokat. Privátban is írhattok
Igen de ők azt írták megtalálták az egy főt
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:18

Köszönöm a tájékoztatást. Pedig ha igaz egy csodás pár készül ki!
Ezt nem tudtam! Köszönöm, hogy ezt is megosztottad! Akkor csodás élményeket kívánok nekik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:24
VIP

Hello Hölgyek.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Ha pontosan egy főt keresnek, akkor a reptérrel nagyon eltévesztik a házszámot. Ott GG-től függetlenül biztosan lesznek érdeklődők...
De kétlem, hogy végül ott lesznek, többek között azért, mert mindjárt szarrá ázik az egész főváros a radartérkép szerint. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:24
De kétlem, hogy végül ott lesznek, többek között azért, mert mindjárt szarrá ázik az egész főváros a radartérkép szerint. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Csepel szigeten ma este párral taliznèk helyem van
Sziasztok a merci Szépvölgyin inen van ?
Szia a Szépvölgyi is kihalt?
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2024. 05. 31. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, most tudtunk elindulni szépvölgyire a bukkake partyt tartani, kb 40-50perc mire kiérünk. Meglátjuk milyen lesz az időjárás.
Sötét egyterűvel leszünk
Szépvölgyin mi a helyzet? Ott vagytok még most tudnék indulni.
Valszeg nincsenek ott már.
Mi voltunk nagyjából a vége fél órája. Kb (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 23:59
Mi voltunk nagyjából a vége fél órája. Kb (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4725474)

Szépvölgyin mi a helyzet? Ott vagytok még most tudnék indulni.
Na... Lekéstem.... Újra...
Valaki akinek kocsija közös faszverésbe benne lennék 13kerulet
Köszönjük a részvételt a megjelent 17-18 úriembernek aki hozzájárult az élményhez és a mennyiséghez
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////