Sziasztok.
Ha tervezi pár, hogy ki néz ma este a reptérhez, vagy a szépvölgyire, szívesen csatlakozák, ha nem vagyok zavaró.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Ha tervezi pár, hogy ki néz ma este a reptérhez, vagy a szépvölgyire, szívesen csatlakozák, ha nem vagyok zavaró.
Reptér egyenlőre nagyon csendes
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:12
Sziasztok.
Köszönöm a tájékoztatást. Pedig ha igaz egy csodás pár készül ki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:15
Törölt felhasználó (4745826)
VIP
Reptér egyenlőre nagyon csendes
Sziasztok. Végül ki mentek? Ha igen, és nem vagyok zavaró, én is ki néznék! Beszéljünk privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 16:27
Törölt felhasználó (4717722)
Sziasztok, Bp-i bi pár vagyunk, ma este kilátogatnánk a reptérre, nem voltunk még , de szívesen megélnénk ott 1-2 kalandot. Hova érdemes menni és hány óra felé? Köszi a válaszokat. Privátban is írhattok
Igen de ők azt írták megtalálták az egy főt
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:18
Köszönöm a tájékoztatást. Pedig ha igaz egy csodás pár készül ki!
Ezt nem tudtam! Köszönöm, hogy ezt is megosztottad! Akkor csodás élményeket kívánok nekik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:24
VIP
Hello Hölgyek.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Ha pontosan egy főt keresnek, akkor a reptérrel nagyon eltévesztik a házszámot. Ott GG-től függetlenül biztosan lesznek érdeklődők...
De kétlem, hogy végül ott lesznek, többek között azért, mert mindjárt szarrá ázik az egész főváros a radartérkép szerint. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 20:24
De kétlem, hogy végül ott lesznek, többek között azért, mert mindjárt szarrá ázik az egész főváros a radartérkép szerint. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Csepel szigeten ma este párral taliznèk helyem van
Sziasztok a merci Szépvölgyin inen van ?
Szia a Szépvölgyi is kihalt?
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2024. 05. 31. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, most tudtunk elindulni szépvölgyire a bukkake partyt tartani, kb 40-50perc mire kiérünk. Meglátjuk milyen lesz az időjárás.
Sötét egyterűvel leszünk
Szépvölgyin mi a helyzet? Ott vagytok még most tudnék indulni.
Valszeg nincsenek ott már.
Mi voltunk nagyjából a vége fél órája. Kb (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 23:59
Mi voltunk nagyjából a vége fél órája. Kb (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 31. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4725474)
Szépvölgyin mi a helyzet? Ott vagytok még most tudnék indulni.
Na... Lekéstem.... Újra...
Valaki akinek kocsija közös faszverésbe benne lennék 13kerulet
Köszönjük a részvételt a megjelent 17-18 úriembernek aki hozzájárult az élményhez és a mennyiséghez
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////
Visegràd-Szentendre most valaki tali?☺️

nyulipaar

netta31