Melyik végén van inkább több lehetőség kalandra??
Sziasztok! Valaki közös maszti saját amatőr képekre, videókra a reptéren? Mostanában?
Bp - reptèr? Közös projekt?

Valaki reptéren lesz kint??
Ma valaki reptér?
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok (Szabolc-Hajdu-Borsod) megyéből keresnék kezdőként olyan fiút akivel ki próbálhatnám a kölcsönös orált , az se baj ha passzív vagy , olyanban már volt részem de most egyre jobban izgat hogy énis ki próbálnám. 26 éves 170 magas 80 kg vagyok , írj üzit és beszéljünk
Pilisvörösvár környékén keresnék hölgyet vagy párt aki nyitott lenne egy kalandra szabadban vagy autóban. Esetleg egy kirándulással egybeköthetnénk. 45 éves férfiként keresek kikapcsolódást.
Voltunk hancurozni
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 29. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 11:28

Tegnap kivitted a szexy csajszit amit ide beirtál hogy 2-3 pasit szeretnél a kényeztetésére?!
Tegnap kivitted a szexy csajszit amit ide beirtál hogy 2-3 pasit szeretnél a kényeztetésére?!
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (2025. 08. 29. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Repteren valaki? Erdemes kimenni?
Sziasztok!
Veszprémben aktív partnerem keresem.
Veszprémben aktív partnerem keresem.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon pár, vagy hölgy, aki találkozni is szeretne nap közben?
Helló Hölgyek.
Pestről indulva kb. 1,-1,5 óra múlva Balatonra megyek strandolni. Szívesen venném hölgy partner csatlakozását
Pestről indulva kb. 1,-1,5 óra múlva Balatonra megyek strandolni. Szívesen venném hölgy partner csatlakozását

Esete jó lehet !
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (2025. 08. 22. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma ki jön velem délután bicajozni a Tiszatónál indulás Tiszafüredről útközben mindenben benne vagyok
Kamus. Meg volt beszélve a találkozó, aztán felszívódik. Majd ide írogat. Vicc.
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!
4es út..Monor mostanában?
4es út..Monor mostanában?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.