Sziasztok MA NAP Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Most reptér környén szopatnék.jelentkezö?
Kint vagyok a reptéri kifutónál szopnék
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Ma délelőttre keresek Budaörs/Dél-Buda környékén játszótársat hellyel vagy kocsiban.
4 -es úton BP-Debrecenig keresem hölgy vagy pár társaságát.☺
Ma reptér környékén párt vagy pasit keresek
Valaki veresegyház?
Köszi
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó az ilyet okvasni… és nyugi, majd belejössz.
(Ez egy válasz Errekimondottan üzenetére (2025. 05. 02. péntek 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 00:57

Szia. Sajnálom, hogy nem ment úgy ahogy tervben volt ( az én hibámból). Viszont ,köszönöm szépen , hogy eljöttél és pontosan méghozzá. Többi gg-s nek üzenem, hogy egy korrekt , normális,megbízható srác vagy ! Köszi a találkozót

Baranya?
Szia. Sajnálom, hogy nem ment úgy ahogy tervben volt ( az én hibámból). Viszont ,köszönöm szépen , hogy eljöttél és pontosan méghozzá. Többi gg-s nek üzenem, hogy egy korrekt , normális,megbízható srác vagy ! Köszi a találkozót
(Ez egy válasz Hairymenforme üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap délelőttre keresek Budaörs/Dél-Buda környékén játszótársat hellyel vagy kocsiban.
Valaki veresegyház mostanság?
Reptéren pár vagy hölgy ?
29F
29F
Most valaki XI ker Albertfalva sötét parkoló?
Keresnék egy jófej, sportos srácot aki enyhe bi hajlammal rendelkezik. Autós kaland vagy ………..,Nem autós kaland lenne hanem búvóhelyen 1-2 szexkép nézegetése páromról esetleg az ő párjáról , és egy közös faszverés kis duma ,haverkodás. Ez lehet az egyik verzió. A másik ha bent várlak a sötét szobába , bejössz, előveszed , kiverem a farkad és mész is Amelyik jobban izgatna . Nekem mind a kettő izgalmas.
Sziasztok pár vagy hölgy mostanában ? Szépvolgyi ill 12 ker kizárólag hetero alapon
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek sok minden érdekel kedvenc a labsex imádom a talpak közé szorítani 17 6 farkam