Sziasztok… ma este reptéren, PÁR,akikkel csajom és én kicsit rosszalkodhatunk?
Írjatok privát.
(Csak pár!!!!)

Írjatok privát.
(Csak pár!!!!)
Sziasztok még MA ESTE Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Most, a hétvégére keresek aktív férfi partnert a 40-65 korosztályból.
Kocsiban, szabadban vagy nálad.

Reptéren van valami érdemleges?
Sziasztok van kint valaki pár a reptérnél aki talizna is?
Holnap reggel fot dunakeszi környékén valaki?
Sziasztok. Ma este valaki Tolna megye Bonyhád autós kaland? Keressetek bátran
Megy ma valaki a Szépvölgyire?
Ez a reptéres keresés egyenlő a nullàval.Kimegyünk ,ekkor ,ekkor ,irják....de azon a hatalmas helyen esélyed sincs nem hogy kukkolni még találni sem lehet.úgy hogy .kilépek e topikból
Sziasztok pár aki találkozna?
Sziasztok Hölgyek.
Tiszafüredröl indulok 18:30 körül Pestre,Nem pályán megyek.
33 As úton ,aztán 31 úton , Dány fele. Menet közben Is lehet "tali" wink
Tiszafüredröl indulok 18:30 körül Pestre,Nem pályán megyek.
33 As úton ,aztán 31 úton , Dány fele. Menet közben Is lehet "tali" wink
Sziasztok repteren van mozgas?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Reptéren van valaki innen?
Heves-Nograd megyéből férfias biszex pasi van itt aki találkozni is szeretne? Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd-Gyöngyös ? Légy férfias adottságu! Írj privát üzenetet!

Nagymeretű vastag farkú pasikat keresünk !!!! Bp !!!
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben én merek is találkozni!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben én merek is találkozni!
Sziasztok! Párral, pasival kalandoznek reptér, Bp környékén. 35 éves normális, igényes pasi vagyok.
Ti voltatok azok
En fekete auto napszemüvegben jartam arra (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
En fekete auto napszemüvegben jartam arra (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)