Hali mizu mitcsi korod? De jó lenne egy kis fincsi punci xd van ötleted? Kerepesi vagyok te? Van tor böngésző??
3.kerben tudok pár jó helyet szabadban! Szopnék vagy közös masztira keresek partnert!
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan és környékei..
Jó lenne.
(Ez egy válasz macso80 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Xi kerület mostanában valaki? Valamire?
Ma is jó lehet?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 08. 27. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ketten partiba kapjuk?
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
XI.ker? Dèlutàn kinèzek a reptèrre napozni, vagy valami
Hölgyet, pàrt, szivesen kiviszek nèzelődni, kiràndulni

Igen kimegyek irj rám
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen kimegyek irj rám.
Melyik részén Kondorosinak?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kondorosi 1 körül valaki holnap?
Reptér most valaki? 5p múlva érek ki. Fekete Ford
Sziasztok
Szia este 8 után nagy méretü ffi keresünk méreted?
Sziasztok. Esetleg szómbat délután. Írjatok.
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 10:37

Nagy méretü ffi aki ma este találkozna tegnap este nem sikerült más okok miatt.
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok! Ma délután lesz kint pàr a reptérnél akit lehetne kukkolni, esetleg csatlakozni?
Reptéren van kint valaki?