Ma valaki Dunaújváros és környékén?
Szombat estére keresünk bi srácot nagy intim mérettel feleségem passziv részvételével
Kint vagyok a reptéri kifutónál valaki szopatni?
Fiatal srác vagyok(30éves)
Fiatal srác vagyok(30éves)
Sziasztok! Ma dél, kora délután körül jönne fel párocska vagy nő a Szépvölgyire? Akár fel is viszlek, ha nincs autód.

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hatvan Polgár közt m3
Éppen az autómban ülök és verem a kemény farkam! Fejér megyében. Valakit érdekel?
Sziasztok. Valaki Érd környéke? Kellemes idő eltöltésére?

Reptéren van innen valaki? Nő, pár, pasi is érdekel.
Van itt most pár,ahol lehet szopni-szopatni ma?Autóban!!
Szombat este kalandoznank kicsit a reptér mögött. Esetleg tervezi másik pár hogy kijonnek huncutkodni? Ha igen dobjatok egy uzit. Max 50eves korig keresünk.
Szépvölgyin van most valaki?
Ugyan ez a véleményem
Ezek a dolgok szerintem is mind kamu (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 24. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 23:06
Ezek a dolgok szerintem is mind kamu (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 24. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Jópár év tapasztalata alapján, az összes "csábítsd már el a páromat" kamu, csak chatelgetni akar róla az illető. A helyett hogy a párja elé állna és megmondaná: baby izgat a cuckold keressünk egy pasit 3.-nak.
Holnap - tapasztalatlanként- felmegyek 12-14 óra között a Szépvölgyi parkoloba. Párokkal, bi pasikkal szívesen ismerkednék, kalandoznék
Holnap dél körül elképzelhető, hogy lesz rajtunk kívül PÁR a reptéren?
Ha van ilyen PÁR az írjon priviben, hogy egyeztessünk. Hetero alapon!
Fiú+lány PÁROK!!!
Puszi
Ha van ilyen PÁR az írjon priviben, hogy egyeztessünk. Hetero alapon!
Fiú+lány PÁROK!!!
Puszi
Jópár év tapasztalata alapján, az összes "csábítsd már el a páromat" kamu, csak chatelgetni akar róla az illető. A helyett hogy a párja elé állna és megmondaná: baby izgat a cuckold keressünk egy pasit 3.-nak.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap késő este(éjfél kb) Budapest felől megyek Debrecen felé a 4-es úton.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Hölgy vagy Pár a balaton körül mostanában?
Senki?
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap autós sex pár párral, valakinek van kedve. Szabadság természet sex!