Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen elfuvarozom őket!Akár csak néző is lehetek! wink Más helyszín is ok!!
Békéscsabán és környékén 40-50 körüli hölgyekkel ismerkednék
Most keresek aktív srácot, akit szophatok Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28/passzív vagyok.
Én 28/passzív vagyok.
Sziasztok 32 éves pasi vagyok, Baja környékén keresnék nőt vagy párt akihez csatlakozni lehet, imádok nyalni és minden jóra nyitott vagyok, kor nem számít, és csak olyan írjon aki valóban is szeretne találkozni.
Sziasztok. Sokszor olvastam, hogy a reptérnél. Egy kis, közelebbit, kaphatnék? Szívesen el látogatnék oda. Amúgy, tetszenek a képeitek
Köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 20:48

Törölt felhasználó (4708039)

a reptér kihalt arra jártunk és senki egy pár sétálgatott csak
Aktiv partnert keresek Cegléd és környékén
Sziasztok. Kint vagyunk a reptéren pár esetleg?
Reptérnél most nagyfarkú bi pasi közös masztira???
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek akiket fuvaroznek ma éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ha elmentek bulizni és ittatok,ne hívjatok taxit,elmegyek értetek és hazaviszlek Téged/Titeket!!Ápolt igényes férfi vagyok Budapestről!!Írjátok privatban!!
Autóskalandra, közöshokira bisex pasi vagy srác fejer megyében?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Dánszentmiklós közelében pasi?
Èn kint vagyok azèrt vannak páran
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 20:48
Törölt felhasználó (4708039)

Cegléden ma este bármi kellemes dologra valaki?
Valaki úton kocsival pest megye vagy Budapest környéke?? Kiverném valakinek a méretes faszát....
Balatonfüred környéke ma este valaki?
Női ruhás pasi van erre? Kocsikánék egyet!
Sziasztok
Ma kukkolhato leszek Fehérvàron miközben verni fogom a farkamat!
Ha lenne kedved meglesni privátba jelezz!!
Ma kukkolhato leszek Fehérvàron miközben verni fogom a farkamat!
Ha lenne kedved meglesni privátba jelezz!!
Legalább 18 cm es fasszal rendelkező urat keresnék, aki bisex, de inkább aktív. A többit privátban. Autós kaland, vagy erdő. Reptérnél esetleg??
Cumiznék ma este autódban. Tata-Tatabánya-Komárom és környéke. Ha akarsz, jöhetsz messzebbről is. Diszkréció adott és elvárt. Kíváncsi heteronak is.