Sziasztok valaki cumizttna most 2 kerület???
Marcali környékén kölcsönös farokverés?
Sziasztok. Salgótarjánban ma 17 től egy kis pasis játék? Kor Alkat mindegy
Sziasztok ma 18:30 körül lesz kint valaki? Esetleg pár?
Ma 17 óra után valaki szentendrén esetleg
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Repérnél ilyen időbe van valami élet? Kinézek.
2 kerületben autojàban valaki szopatna?
Reptérnél van kint valaki ?
Sziasztok szép reggelt kívánok!! Jó farkú pasit keresek,akki kocsijàban vagy itt a meló helyemen megdugna!!! 2 kerület Hűvösvölgy környéke de szophatlak is
Sziasztok sportos 40 es pasi ismerkedne extra mérettel Bp budai oldal Telki budakeszi környéke vékonyabb sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon köszi szép napot
Írtam privátban
Este?
(Ez egy válasz fiatalsracBPXIII üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 08:35

Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek kedve felnézni a szépvölgyi parkolókhoz?

Kifutói tapasztalatom! Ha a környékén járok arra van utam, körbe nézek, hogy mi lehetőség van! Idáig csak olvastam, hogy milyen bunkó emberek is járnak ki, de most én is tapasztaltam! Félre állok hogy elférjen a huszonéves audi, de egy biccenéssel sem jelzi köszönés képen, mert annyira nyomulva követ egy párost! Mikor körbe néztem mentem volna haza, látom van az erdő sávnál egy félre álló autó, és vele szemben beálló kb 10 méterre, az össze bújó párt mindenféle jelzés nélkül, a kukkoló bunkó 45-50 éves audis, akit az apja nem tanította meg az illedelemre! Ahogy haladtam láttam a tükörből, hogy a pár is megunta a bunkósságát, és mentek más helyet keresni!
Bocsi ,személyesen mutatom,telefonban vannak.
Sziasztok, érdekelne valakit képek páromrol?
Sziasztok!

Sziasztok szép reggelt kívánok!! Jó farkú pasit keresek,akki kocsijàban vagy itt a meló helyemen megdugna!!! 2 kerület Hűvösvölgy környéke de szopathatsz is
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ez nagyon jó kérdés!
(Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2023. 01. 04. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 18:55

Sziasztok!
Szépvölgyin melyik parkolóba érdemes ellátogatni?
Szépvölgyin melyik parkolóba érdemes ellátogatni?