XXII.ker.pasit keresek akit,nyalhatok,szophatok és beleélvez a számba.
Debrecenben autós kaland ?
Miskolc, Nyékládháza környékén keresek autos kalandot hétköznap délelőtt. Nőt,párt, férfit.
Sziasztok!
Holnap(Hétfő) délelőtti randihoz keresek hölgyet, párt. Elsősorban Pest megye, Budapest.
Holnap(Hétfő) délelőtti randihoz keresek hölgyet, párt. Elsősorban Pest megye, Budapest.
Szerda estére keresünk Budapesten 2 srácot aki egymás után gyorsan lerendezné Enikőt a jobb elsőn.
Autó szükséges hozzá
és tele lehet spriccelni. Nagy méret előny.
Autó szükséges hozzá

Bp XVII és agglomerációban hasonló jófarkú? Közös hoki, kölcsönös orál érdekelne, de viszonzás nélkül szopnék is...
Kényelmes, nagy autóval vagyok.
Kényelmes, nagy autóval vagyok.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Puncit nyallnék monor és környéke
Ma este, kanos, jóképű, ffias srác...?
Most nagyfarkú közös masztira a reptéren??
A mai napon a XIV kerületben leszek megtalálható és kora este szívesen átélnék egy kis kalandot autóban. Hölgyek és párok jelentkezését várom első sorban, de többes buliba is szívesen csatlakozom.

Sziasztok!Ma dun vastagf urak,idősebb urak M1vonalon pihenőben?Adatlapot olvass,privát üzenetben keress!
Ma benne lennék egy autós kalandban. Valaki?
10 órakor Ferenc körút környéke leszek egy gyors hoki a kocsiban?
Most valaki 15 ker környéke?
Valaki most Gyírmóti mosónál leszopna?
Új nik név ( régi nem ez volt: jóvastag22cmes)
Vannak kint reptér végen?
Vannak kint reptér végen?
Holnap valaki kocsival Pesten?
Este 20 utan ki megyunk a felesegemmel a szepvolgyire !! nagy meretű pasik előnybe!!!
Albertirsa Dánszentmiklós?autós pasi erre?este?