Sziasztok!
Fél 8 körül kinéznék egy kicsit a reptérhez. Passzívként kényeztetnék szép farkat (farkakat). Ha érdekel, írj privit, nem akarok a semmire kimenni és nincs sok időm... köszi
Fél 8 körül kinéznék egy kicsit a reptérhez. Passzívként kényeztetnék szép farkat (farkakat). Ha érdekel, írj privit, nem akarok a semmire kimenni és nincs sok időm... köszi
Reptéren kint vagyok. Valaki?
M3 vonalán hokizna valaki?
Sziasztok, idősebb pasit szopnék
Sziasztok. Kifutónál van most valaki?
Szia
A reptérnél kiverném
A reptérnél kiverném
Ha napközben megint felugrana egy pár lazítani napközben a Szépvölgyi úthoz, akkor szívesen csatlakoznék hozzájuk.

Sziasztok, ma dél körül valaki masztizna párom képére, autóban? Viszek egy bugyiját
Sziasztok!Mai napon,otthon elhanyagolt,vastagf urak,idősebb urak M1vonalon,pihenőben?Egyoldalúan segítenék....privát üzenetben keress!!
Sziasztok!
Ma délelőtt elsősorban Pest megye, Budapest déli részén pár, esetleg hölgy aki unatkozik?
Ma délelőtt elsősorban Pest megye, Budapest déli részén pár, esetleg hölgy aki unatkozik?
Jo reggelt holgyen autos randiznek .
Sex szopas amihez kedved van....
Ujpest vac godollo fele....hungaroringnel.
Sex szopas amihez kedved van....
Ujpest vac godollo fele....hungaroringnel.
Dombóvár vagy környékén szopatna valaki?
M6 Pest felé délelőtt..... hölgy vagy párok?
Hegyeshalom. Kamionos terminál befele.... valaki?
Ma délelőtt Baja -Bácsalmás felé leszek keresek csajt aki orálisan kielégítene,estleg lehet ffi.is elérhetőséget íej megdumáljuk.
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Sziasztok mindenkinek jó reggelt! Holnapi napra az az szerdára keresek Bi párt. Àpolt diszkrét pasi vagyok Budapesten hely megoldott.
Most reggel 6 óra körül szopnám a faszod, kocsidban. Bp. Nagyvárad térnél vagyok. Kövér, extra ducis, idős is ok.
Hölgyet keresnék holnap sötétedés után szombathely környékén.
Sziasztok! Budapesten ma valaki éjszaka kalandozna?